Δωρεάν rapid test για ένα μήνα θα προσφέρει ο δήμος Βόλου Reviewed by Momizat on . Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανακοίνωσε ότι ο δήμος θα διαθέσει για έναν μήνα δωρεάν rapid test κορονοϊού σε δύο σημεία, στη Ν Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανακοίνωσε ότι ο δήμος θα διαθέσει για έναν μήνα δωρεάν rapid test κορονοϊού σε δύο σημεία, στη Ν Rating: 0

Δωρεάν rapid test για ένα μήνα θα προσφέρει ο δήμος Βόλου

Δωρεάν rapid test για ένα μήνα θα προσφέρει ο δήμος Βόλου

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανακοίνωσε ότι ο δήμος θα διαθέσει για έναν μήνα δωρεάν rapid test κορονοϊού σε δύο σημεία, στη Νέα Ιωνία και τον Βόλο. Θα είναι στη διάθεση των πολιτών τρεις φορές την εβδομάδα, και συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο κ. Μπέος είπε πως περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, και χαρακτήρισε πρωτοποριακή και μοναδική σε όλη την Ελλάδα αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου. Πρόσθεσε, δε, πως θα βοηθήσει εκατοντάδες πολίτες που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να πληρώσουν για να κάνουν ένα τεστ, ενώ θα συμβάλλει ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το πόσο επιβαρυμένη πόλη είναι ο Βόλος από άποψη διασποράς του κορονοϊού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή