Δύο νεκροί από τη γρίπη στη Λάρισα – Ένας 29χρονος κι ένας 74χρονη Reviewed by Momizat on . Δύο θάνατοι σε διάστημα μόλις λίγων ημερών είναι ο τραγικός απολογισμός της δραστηριότητας της εποχικής γρίπης στη Λάρισα. Τα δύο περιστατικά έχουν δηλωθεί στον Δύο θάνατοι σε διάστημα μόλις λίγων ημερών είναι ο τραγικός απολογισμός της δραστηριότητας της εποχικής γρίπης στη Λάρισα. Τα δύο περιστατικά έχουν δηλωθεί στον Rating: 0

Δύο νεκροί από τη γρίπη στη Λάρισα – Ένας 29χρονος κι ένας 74χρονη

Δύο νεκροί από τη γρίπη στη Λάρισα – Ένας 29χρονος κι ένας 74χρονη

Δύο θάνατοι σε διάστημα μόλις λίγων ημερών είναι ο τραγικός απολογισμός της δραστηριότητας της εποχικής γρίπης στη Λάρισα. Τα δύο περιστατικά έχουν δηλωθεί στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, που καταγράφει τα επιδημιολογικά δεδομένα της ασθένειας στην Ελλάδα.

Χθες το απόγευμα, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Εργαστήριο Αναφοράς στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δήλωσε στον ΕΟΔΥ τον θάνατο 29χρονου Λαρισαίου, τον οποίο συνδέουν με την ασθένεια της γρίπης.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος 74χρονης, επίσης Λαρισαίας, που είχε διακομιστεί στο ΠΠΓΝΛ στα τέλη Ιανουαρίου σε άθλια κατάσταση με πολλαπλά προβλήματα για να μεταφερθεί στην Εντατική, όπου κατέληξε το προηγούμενο Σάββατο.

onlarissa

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή