Δύο Τρικαλινές φοιτήτριες μας παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο T h é r o s | “Insula imperitus” Reviewed by Momizat on . Ένα καλοκαιρινό απόγευμα, μια ζεστή πόλη, μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, μια βόλτα με το αυτοκίνητο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα, μια ερημική παραλία, αγαπη Ένα καλοκαιρινό απόγευμα, μια ζεστή πόλη, μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, μια βόλτα με το αυτοκίνητο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα, μια ερημική παραλία, αγαπη Rating: 0

Δύο Τρικαλινές φοιτήτριες μας παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο T h é r o s | “Insula imperitus”

Δύο Τρικαλινές φοιτήτριες μας παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο T h é r o s | “Insula imperitus”

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα, μια ζεστή πόλη, μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, μια βόλτα με το αυτοκίνητο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα, μια ερημική παραλία, αγαπημένα πρόσωπα, στοιχεία που συνθέτουν ένα σκηνικό που ηρεμεί το σώμα και ταξιδεύει το μυαλό. Μια φωτογραφική μηχανή που αποτυπώνει και απομονώνει τη στιγμή είναι το μέσο που σε οδηγεί στο νησί της ουτοπίας.Στο κέντρο της πόλης, μακριά από την ερημική παραλία και το απόκοσμο ηλιοβασίλεμα, δύο ερασιτέχνες φωτογράφοι επιχειρούν να σε μεταφέρουν εκεί νοητά, με τη δύναμη του αναλογικού φιλμ.Η Αναστασία Ισμήνη Καμπλιώνη και η Μαρία Ρέμμα είναι δύο φοιτήτριες του Πολυτεχνείου που η αγάπη τους για τη φωτογραφία και την αισθητική τις οδήγησε στη δημιουργία αυτής της έκθεσης. Σκοπός τους, να μοιραστούν μαζί μας τη δική τους οπτική για την καλοκαιρινή ουτοπία.

Χώρος: Διοικητήρια Παλαιών Φυλακών Τρικάλων

Διάρκεια : Πέμπτη 25.07.2019 – Πέμπτη 01.08.2019 (10.00-14.00, 18.00-21.00)

Εγκαίνια : 25.07 , ώρα 20.00Χορηγοί της εκδήλωσης: Κέντρο Έρευνας- Μουσείο Τσιτσάνη , ΟΛΥΜΠΟΣ, Gravity Shop, ανθοδιακοσμήσεις Αγγελική και Γιώργος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή