Ζημιές στη Ζηλευτή από την χαλαζόπτωση Reviewed by Momizat on . Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Ζηλευτής, μετά την χαλαζόπτωση και την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε την Τετάρτη. Πριν δέκα μέρες Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Ζηλευτής, μετά την χαλαζόπτωση και την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε την Τετάρτη. Πριν δέκα μέρες Rating: 0

Ζημιές στη Ζηλευτή από την χαλαζόπτωση

Mpardas
Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Ζηλευτής, μετά την χαλαζόπτωση και την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε την Τετάρτη. Πριν δέκα μέρες ισχυρή καταιγίδα είχε πλήξει ξανά τις καλλιέργειες στην συγκεκριμένη περιοχή, φέρνοντας σε αδιέξοδο και έντονο προβληματισμό τους παραγωγούς.
xalazi
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας πραγματοποίησε την Πέμπτη 28-05-2015 αυτοψία στις πληγείσες από τη χαλαζόπτωση και βροχόπτωση καλλιέργειες. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, όλες οι καλλιέργειες υπέστησαν ζημιές, μιας και το νερό είχε καλύψει τα πάντα μετά και την υπερχείλιση του καναλιού.
Ο κ. Μπάρδας ενημερώθηκε λεπτομερώς για την κατάσταση στις καλλιέργειες, λέγοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα σταθεί και αυτή τη φορά δίπλα στους πληγέντες αγρότες και παραγωγούς.
Τις προσεχείς ημέρες κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα πραγματοποιήσει αυτοψία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της καταστροφής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή