"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Λαμία: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον 34χρονο-Είχε βιάσει και ανήλικη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σοκάρουν οι πληροφορίες για τη δράση του 34χρονου στη Λαμία. Ο άντρας που φέρεται να κρατούσε “σκλάβα” 40χρονη Γαλλίδα είχε κλείσει σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου άλλη γυναίκα ενώ φέρεται να είχε βιάσει και ανήλικη.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της κακοποιημένης Γαλλίδας που κρατούσε ο 34χρονος σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, έρχονται συνεχώς μπροστά σε νέα στοιχεία αλλά και καταθέσεις.

Ο δράστης παρέλαβε τη γυναίκα στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Λιανοκλάδι στη συνέχεια όμως την έδεσε και την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της. –

Το μαρτύριο της κράτησε συνολικά 2,5 μέρες έως ότου κάνουν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol και ενώ η 40χρονη είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Το βράδυ της Δευτέρας δύο ακόμα γυναίκες έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για αυτά που είχαν περάσει στα χέρια του 34χρονου.

Ένα από τα δύο άλλα θύματα του 34χρονου, τον κατηγορεί για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 της χρόνια. Μετά την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα τη διαπομπεύσει και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στις ορέξεις του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος.

Μάλιστα, δεν δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι, κάτι που είχε τρομοκρατήσει τη νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».

Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια.  Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει  ότι την είχε κλείσει στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους όπου ήθελε να τον παρακαλέσει να διακόψουν τη σχέση τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/9) ο 34χρονος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Αντίθετα η 24χρονη σύντροφός του η οποία επίσης είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερη, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Πηγή: lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης