Η Αλέκα Παπαρήγα στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Eκδήλωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, πρώην γεν. γραμματέα και νυν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, οργανώνει η κομματική οργάνωση της Λάρισας, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Eκδήλωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, πρώην γεν. γραμματέα και νυν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, οργανώνει η κομματική οργάνωση της Λάρισας, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Rating: 0

Η Αλέκα Παπαρήγα στη Λάρισα

Η Αλέκα Παπαρήγα στη Λάρισα

Eκδήλωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, πρώην γεν. γραμματέα και νυν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, οργανώνει η κομματική οργάνωση της Λάρισας, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, προκειμένου να παρουσιαστεί το «Δοκίμιο Ιστορίας», μια δουλειά πολύχρονης επιστημονικής επεξεργασίας του ΚΚΕ, με στόχο «να δοθούν απαντήσεις και συμπεράσματα για τον αγώνα σήμερα, μέσα από την πορεία του κόμματος, του κινήματος τους περασμένους αιώνες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 2ου ορόφου στον «Μύλο του Παππά», στο πλαίσιο τριήμερης έκθεσης βιβλίου που οργανώνεται στον χώρο του «Μύλου», από μεθαύριο Δευτέρα 16 έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, οπότε θα δοθεί η ευκαιρία στους Λαρισαίους να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων με όλες τις νέες εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής όπως και να δουν την παράλληλη έκθεση που ετοίμασε η ΚΟ Λάρισας με αρχειακό υλικό, αφιερωμένη στην Κομμουνιστική Διεθνή με τίτλο «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε». Η έκθεση θα λειτουργεί τη Δευτέρα από τις 12.30 μέχρι τις 21.30, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη από τις 10.00 μέχρι τις 21.30.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή