Η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων» για τις δηλώσεις του Yπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη Reviewed by Momizat on .   Με μεγάλη λύπη και έκπληξη παρακολούθησε ο Ελληνικός λαός τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη σε τηλεοπτική εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας, σχετικ   Με μεγάλη λύπη και έκπληξη παρακολούθησε ο Ελληνικός λαός τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη σε τηλεοπτική εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας, σχετικ Rating: 0

Η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων» για τις δηλώσεις του Yπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη

Η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων» για τις δηλώσεις του Yπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη

 

Με μεγάλη λύπη και έκπληξη παρακολούθησε ο Ελληνικός λαός τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη σε τηλεοπτική εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας, σχετικά με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Ο Υπουργός  με τις θέσεις του περί Εθνοκάθαρσης και όχι Γενοκτονίας δημιουργεί μία σειρά ερωτηματικών ως προς τις προθέσεις του ιδίου και πιθανόν της ίδιας της Κυβέρνησης.

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Νομού Τρικάλων διακηρύσσει, προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι δηλώσεις του Υπουργού δεν μας πτοούν και ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για διατήρηση της ιστορικής μνήμης, την παγκόσμια καταδίκη της Τουρκίας για τη Γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, καθώς και για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας αυτής.

Η πραγματική ιστορία της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής πρέπει να διδάσκεται στους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου, διότι η διαφύλαξη της ιστορικής και εθνικής μνήμης είναι ιερό χρέος όλων των Ελλήνων. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει!

Σχόλια (1)

 • sokratis

  Εσείς καλά τα λέτε συνέλληνες της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Νομού Τρικάλων, αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί του ευτραφούς κ.Φίλη.
  Η κυβέρνηση ΤσιπροΚαμμένων βρήκε φαίνεται στο πρόσωπο του κ.Φίλη τον Πάγκαλό της, έναν άνθρωπο που αμολάει τις βόμβες του χωρίς να πολυνοιάζεται για το αν αυτές θίγουν, αν διχάζουν και αν δημιουργούν νέα προβλήματα στα ήδη πολλά και απροσπέλαστα που αντιμετωπίζει η χειμαζόμενη χώρα μας. Άλλωστε όλες οι κυβερνήσεις έχουν ανάγκη από ανθρώπους που να τολμούν να επιδεικνύουν τον παχύδερμισμό τους (πολιτικό πάντα). Από ανθρώπους δηλαδή, που με την ίδια ευκολία που κατασπαράσσουν ένα αρνί στην κατσιά (που λένε και στα μέρη μας), με την ίδια ευκολία να μπορούν να εκτοξεύουν τα “τυφλά τρομοκρατικά τους χτυπήματα”, απλώς για να αποπροσανατολιστεί η κοινωνία από κυβερνητικές αποφάσεις που την επιβαρύνουν και για να μείνουν στη σκιά ζητήματα που αν βρίσκονταν στο φως της επικαιρότητας θα επέφεραν φθορά στον κυβερνητικό θίασο. Από ανθρώπους που με απύθμενη ξεδιαντροπιά να μπορούν να υποστηρίξουν τη μια στιγμή το ένα και την άλλη το ακριβώς αντίθετο με τέτοια απάθεια που να σε κάνει να αναρωτιέσαι: Μα καλά πως μπορούν να είναι τόσο προκλητικά ψεύτες;
  Τελικά τίποτα δεν άλλαξε.
  Παγκαλιστάν είμασταν, Παγκαλιστάν είμαστε.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή