Η Νέα Δημοκρατία στους Σαρακατσαναίους… Reviewed by Momizat on .   Η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη συμμετείχε στο 36ο Πανελλήνιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων που διεξήχθη στο   Η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη συμμετείχε στο 36ο Πανελλήνιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων που διεξήχθη στο Rating: 0

Η Νέα Δημοκρατία στους Σαρακατσαναίους…

nd sarakatsanaioi

 

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη συμμετείχε στο 36ο Πανελλήνιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων που διεξήχθη στο Περτούλι το τριήμερο 24 έως 26 Ιουνίου.
Στο κλιμάκιο από την ΝΟΔΕ συμμετείχε ο Πρόεδρος Μιχάλης Μπαγιώτης, ο γραμματέας Γιάννης Κουτσονάσιος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Πύλης Ηλίας Λαμπρογιώργος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, το μέλος της Π.Ε. Γιώργος Βράντζας, τα μέλη της ΝΟΔΕ Θανάσης Γκρέκος και Ηλίας Τσιαούσης, οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Σκρέκας. Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Φωτεινή Αραμπατζή, οι πολιτευτές Θανάσης Λιούτας, Μιχάλης Ταμήλος, πρόεδροι ΝΟΔΕ Θεσσαλικών Νομών κ.α.


Ο γραμματέας της ΝΔ κ. Αυγενάκης ως εκπρόσωπος του κόμματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:<< Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε παρά τις δυσκολίες αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, αν σεβαστούμε τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας και αν όλοι μαζί επενδύσουμε στην ενότητα των Ελλήνων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές>>.

Σχόλια (1)

  • ?;?

    Ποιό σκοπό εξυπηρετουν τελικά τα ανταμωματα;
    Εκτός από την παρέλαση των πολιτικών σωτηρων και την φωτογραφιση τους;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή