Η Όλγα Μπαλαούρα Τρικαλινής καταγωγής διοικήτρια στον «Άγιο Σάββα» Reviewed by Momizat on . H Όλγα Μπαλαούρα, Τρικαλινής καταγωγής, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, υπήρξε για μια πενταετία ιδιαιτέρα γραμματέας της Σούλας Μερεντίτη όταν η τελευταία H Όλγα Μπαλαούρα, Τρικαλινής καταγωγής, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, υπήρξε για μια πενταετία ιδιαιτέρα γραμματέας της Σούλας Μερεντίτη όταν η τελευταία Rating: 0

Η Όλγα Μπαλαούρα Τρικαλινής καταγωγής διοικήτρια στον «Άγιο Σάββα»

Η Όλγα Μπαλαούρα Τρικαλινής καταγωγής διοικήτρια στον «Άγιο Σάββα»

H Όλγα Μπαλαούρα, Τρικαλινής καταγωγής, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, υπήρξε για μια πενταετία ιδιαιτέρα γραμματέας της Σούλας Μερεντίτη όταν η τελευταία ήταν βουλευτής.

Η ίδια, εδώ και χρόνια, είναι η σύντροφος του αρθρογράφου των ΝΕΩΝ και σχολιαστή του Σκάι Γιώργου Παπαχρήστου και τοποθετήθηκε διοικήτρια στο ιδιαίτερα ευαίσθητο νοσοκομείο των Αθηνών «Άγιος Σάββας», το οποίο έχει να διαχειριστεί ασθενείς που πάσχουν κυρίως από καρκίνο.

Η κυρία Μπαλαούρα επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου διετέλεσε επικεφαλής του Γενικού Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος», ενώ παράλληλα είχε αναλάβει διοικητής και στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η δε μακρά «επαγγελματική σταδιοδρομία» της, σε διοικήσεις δημόσιων νοσοκομείων, έχει ξεκινήσει επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου και ΝΔ Σαμαρά.

The Fact

Σχόλια (1)

  • John Doe

    Προσπαθώ να αναδημοσιεύσω το άρθρο σας στο φβ, αλλά εξαφανίζεται γιατί λέει ότι “παραβαίνει τους όρους της κοινότητας”

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή