Θρήνος στα Τρίκαλα για 17χρονο παλικάρι – Το νέο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου Reviewed by Momizat on . Ένα ακόμα παλικάρι που θυσιάστηκε άδικα  . Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί το σοκ το οποίο έχει υποστεί η  κοινωνία των Τρικάλων από τη Ένα ακόμα παλικάρι που θυσιάστηκε άδικα  . Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί το σοκ το οποίο έχει υποστεί η  κοινωνία των Τρικάλων από τη Rating: 0

Θρήνος στα Τρίκαλα για 17χρονο παλικάρι – Το νέο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου

Θρήνος στα Τρίκαλα για 17χρονο παλικάρι – Το νέο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου

Ένα ακόμα παλικάρι που θυσιάστηκε άδικα  . Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί το σοκ το οποίο έχει υποστεί η  κοινωνία των Τρικάλων από την απώλεια της ζωής ενός ακόμη νέου ανθρώπου .

Ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος από τα Μεγάλα Καλύβια άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο νοσηλευόταν εδώ και δύο μήνες περίπου. Είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στις 25 Μαίου και νοσηλεύονταν με βαριές κρανιοεκεφαλικές κακώσεις.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη  8 – 8 – 2019  και  ώρα 6.00μ.μ. , στον  Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων  Τρικάλων.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τους γονείς Αντώνη Πάντο και Χριστίνα Βαϊου, τα αδέλφια Ευρυδίκη,Παναγιώτα, Στέφανο , τους παππούδες Ευρυδίκη Πάντου και Θεόδωρο Βαϊου

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στον  Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων  , την Πέμπτη  8 – 8 – 2019  και  ώρα 5.30μ.μ.

2) Ο καφές θα προσφερθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή