Ιταλία: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός γιατρών – νοσηλευτών, αλλιώς δεν θα πληρώνονται Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όσοι γιατροί, νοσοκόμοι ή φαρμακοποιοί αρνηθούν να υποβληθούν σε εμβολιασμό  ή θα μετατίθενται σε τομ Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όσοι γιατροί, νοσοκόμοι ή φαρμακοποιοί αρνηθούν να υποβληθούν σε εμβολιασμό  ή θα μετατίθενται σε τομ Rating: 0

Ιταλία: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός γιατρών – νοσηλευτών, αλλιώς δεν θα πληρώνονται

Ιταλία: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός γιατρών – νοσηλευτών, αλλιώς δεν θα πληρώνονται

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όσοι γιατροί, νοσοκόμοι ή φαρμακοποιοί αρνηθούν να υποβληθούν σε εμβολιασμό  ή θα μετατίθενται σε τομείς που δεν προβλέπουν επαφές με ασθενείς και ευάλωτες κατηγορίες, ή θα μπορεί να παύεται η καταβολή του μισθού τους, αν χρειαστεί και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021.

Παράλληλα, το ιταλικό υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε μέτρο το οποίο ορίζει πως όταν οι γιατροί ακολουθούν τους προβλεπόμενους κανόνες, κατά την χορήγηση του εμβολίου , δεν θα φέρουν ευθύνη για τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν.

Οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί στην μετακίνηση των πολιτών θα ισχύσουν σε όλη την Ιταλία, μέχρι τα τέλη Απριλίου (με ισχύ κόκκινης και πορτοκαλί ζώνης) εκτός και αν τα επιδημιολογικά στοιχεία επιτρέψουν, στο μεταξύ, χαλάρωση των μέτρων αυτών. Τα παιδιά, τέλος που πηγαίνουν σε παιδικούς σταθμούς, στο Δημοτικό και στην Α’ Γυμνασίου, αμέσως μετά το Καθολικό Πάσχα (δηλαδή από τις 6 Απριλίου) θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή