Δεξιός Ψάλτης : Καλώς τους κι ας άργησαν Reviewed by Momizat on . Άργησαν, αλλά πήραν φόρα οι Τρικαλινοί και διοργανώνουν δύο συλλαλητήρια μαζί. Ένα για Μακεδονία και το άλλο για τις σχολές που χάσαμε . Και στις δύο περιπτώσει Άργησαν, αλλά πήραν φόρα οι Τρικαλινοί και διοργανώνουν δύο συλλαλητήρια μαζί. Ένα για Μακεδονία και το άλλο για τις σχολές που χάσαμε . Και στις δύο περιπτώσει Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Καλώς τους κι ας άργησαν

Δεξιός Ψάλτης : Καλώς τους κι ας άργησαν

Άργησαν, αλλά πήραν φόρα οι Τρικαλινοί και διοργανώνουν δύο συλλαλητήρια μαζί.

Ένα για Μακεδονία και το άλλο για τις σχολές που χάσαμε .

Και στις δύο περιπτώσεις οι συγκεντρώσεις  θα αναφέρονται, σε σχεδόν τετελεσμένα και μη αναστρέψιμα γεγονότα .

Οφείλουμε όμως όλοι σύσσωμοι  να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας  ,έστω κι αν ο  αγώνας είναι πια για την τιμή των όπλων.

Αν και πάντα πρεσβεύω ότι η εξωτερική πολιτική κάθε σοβαρής χώρας ,είναι αρμοδιότητα της Διπλωματικής Υπηρεσίας και της εκάστοτε Κυβέρνησης ,εντούτοις η καταγραφή της λαϊκής δυσαρέσκειας  ,μεσούσης μιας διαπραγμάτευσης μόνο θετικά αποτελέσματα έχει  ,παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα.

Στη δεύτερη περίπτωση οι πολίτες καλούνται ετερεχρονισμένα να κάνουν τη δουλειά των  εκπροσώπων τους ,η ολιγωρία και ανικανότητα παρέμβασης των οποίων ,οδήγησαν σε κατάφωρη αδικία του νομού.

Βέβαια είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι θα παραστούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρόμενοι ,μιας και αποτελούν γι αυτούς  μοναδική ευκαιρία προβολής και πολιτικής εκμετάλλευσης .

Τα τοπικά ΜΜΕ θα παίζουν για μέρες τις φάτσες τους στα συλλαλητήρια ,μαζί με άλλα πολιτικά και αυτοδιοικητικά νούμερα του ντόπιου δημοσίου βίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή