“Μάχη” … για την Προεδρία στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε μια περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά αναμένεται να πραγματοποιήθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. Σε μια περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά αναμένεται να πραγματοποιήθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. Rating: 0

“Μάχη” … για την Προεδρία στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

“Μάχη” … για την Προεδρία στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Σε μια περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά αναμένεται να πραγματοποιήθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Σύμφωνα με το καταστατικό μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι μέτοχοι θα κληθούν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στον νέο πρόεδρο που θα οδηγήσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων στην μετά κορονοϊό εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του απερχόμενου προέδρου Βασίλη Τζατζάκη ενώ βέβαιη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Σωτήρη Βησσαράκου. Τέλος , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενδιαφέρον για την προεδρία στο νέο Δ.Σ. δείχνει και ο Βαγγέλης Ρομπιές.

Το σημερινό ΔΣ της “ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΕ” προήλθε από τις εκλογές της 11.6.2016 και έχει θητεία τετραετή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή