Μένιο ρίχτο!! – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Όσο η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να θαφτεί το θέμα Φουρθιώτη, τόσο μεγαλύτερα ερωτήματα δημιουργούνται. Το ότι ο Μένιος μπορεί να εκβιάζει την κυβέρ Όσο η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να θαφτεί το θέμα Φουρθιώτη, τόσο μεγαλύτερα ερωτήματα δημιουργούνται. Το ότι ο Μένιος μπορεί να εκβιάζει την κυβέρ Rating: 0

Μένιο ρίχτο!! – του Κώστα Κωστούλα

Μένιο ρίχτο!! – του Κώστα Κωστούλα

Όσο η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να θαφτεί το θέμα Φουρθιώτη, τόσο μεγαλύτερα ερωτήματα δημιουργούνται.

Το ότι ο Μένιος μπορεί να εκβιάζει την κυβέρνηση δεν είναι απόδειξη κατάντιας;

O Γιάννης Βρούτσης αναφέρει επί της ουσίας ότι ο Μένιος Φουρθιώτης μπορεί να εκβιάζει μια ελληνική κυβέρνηση, να εισβάλλει στα Υπουργεία με μπράβους, να παριστάνει τον νταβατζή ανενόχλητος και στο τέλος της ημέρας να απολαμβάνει προνόμια, παροχές και δημόσιο χρήμα.

Γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και με τους νταβατζήδες;

Έχουμε ακούσει στο παρελθόν ιστορίες μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεπιχειρηματιών που έλυναν και έδεναν επειδή απειλούσαν με στοιχεία τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Δεν εκπλήσσομαι με τις απάτες που στήνει ο κάθε Φουρθιώτης αλλά με το είδος ασυλίας που λαμβάνει.

Στην επιστολή της εκδότριας της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» Νανάς Παλαιτσάκη, προειδοποιεί και επικαλείται τη στενή σχέση και συνεργασία που είχαν με τον παρουσιαστή η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Από τι τους κρατάνε και τους εκβιάζουν ήθελα να ήξερα!

Ποιος έχει την ευθύνη και γιατί καλύπτεται;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή