"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Τα βρήκαν για τον Στρατηγό. Δήλωση μετανοίας… από τον Σακκά. Έκανε πίσω ο Καϊκης.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tα βρήκαν τελικά η Δημοτική Αρχή και η Λαϊκή Συσπείρωση για την μετακίνηση του ανδριάντα του Στρατηγού Στέφανου Σαράφη. Ο δεξιός δήμαρχος Νίκος Σακκάς έκανε δήλωση μετανοίας… και δηλώνει ότι  « εκπέμπει» το σεβασμό ο Στρατηγός της Εαμικής Εθνικής Αντίστασης” με τον Γιώργο Καϊκη να αποδέχεται την μετακίνηση του ανδριάντα. 

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :

Ο ανδριάντας του Στρατηγού Στέφανου Σαράφη θα διατηρηθεί σε δεσπόζουσα θέση στην κεντρική πλατεία Τρικάλων

Μπροστά στην εξέλιξη των εργασιών στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία των Τρικάλων) και στην ανακαίνιση του ζητήματος για τη μετατόπιση του ανδριάντα του Στρατηγού Στέφανου Σαράφη , πήραμε την πρωτοβουλία για συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων με σκοπό τη διευθέτηση του ζητήματος .

Στη συνάντηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης , δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καΐκης , μετέφερε στο δήμαρχο την θέση του παραρτήματος Τρικάλων της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης –ΔΣΕ (ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ) για τη διατήρηση του ανδριάντα στο «κεντροβαρές» σημείο της κεντρικής πλατείας.

Ο δήμαρχος κ.Σακκάς ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για εξέταση του ζητήματος και συγκάλεσε σύσκεψη και αυτοψία με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έργων.

Από την εξέταση όλων των δεδομένων και των αιτημάτων προέκυψε η δέσμευση του κ.δημάρχου ότι :

η νέα τοποθέτηση του αγάλματος – μετά την προσωρινή μεταφορά του σε ασφαλή χώρο λόγω εργασιών στην πλατεία- θα γίνει σε σημείο που θα συνεχίσει να « εκπέμπει» το σεβασμό στη θέληση του λαού της πόλης για απότιση ξεχωριστού φόρου τιμής στον Τρικαλινό Στρατηγό της Εαμικής Εθνικής Αντίστασης ,όπως εκφράστηκε και με
την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Αθανασίου Τριγώνη.

Η νέα θέση του αγάλματος θα είναι ελάχιστα δίπλα από τη σημερινή, στο ίδιο κεντροβαρές σημείο, θα διατηρεί στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά της δεσπόζουσας θέσης και θα εξυπηρετεί με τον καλλίτερο τρόπο την επισκεψιμότητά του

Τρίκαλα 23 Απρίλη 2024

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έκλεισε η συμφωνία…Στις επόμενες δημοτικές εκλογές,ο Καΐκης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σακκά..

  2. Ο Σακκάς τον “Νικολάκη “δεν τολμά να τον αλλάξει θέση,αλλά τον Στρατηγό Σαράφη θα τον αλλάξει με τις ευλογίες του Καΐκη και του ΚΚΕ!μια ζωή το ΚΚΕ νεροκουβαλητές της δεξιάς ήταν..

  3. Εντάξει όλα καλά. Τα κανόνισε ο Σακκάς.
    Θα πάρει τον στρατηγό για καθάρισμα και μετά να δούμε αν θα τον εμφανίσει πάλι και πότε…

  4. Καιρός ήταν να τελειώσει μία άνευ πραγματικής ουσίας διαμάχη. Άλλα είναι τα σημαντικά προβλήματα της κοινωνίας καί τού τόπου.

  5. Αφού κατάφερε ο Σακκάς να πάρει με το μέρος του τον Καΐκη και ο Ηλιάδης είναι ανύπαρκτος,στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Σακκάς θα έχει για αντίπαλο μόνο τον Σπήλιο τον Τσιγάρα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης