Μία εξαιρετική βραδιά φλάουτου με τον Λάμπρο Καραβασίλη και νέες φλαουτίστριες της πόλης μας Reviewed by Momizat on . Μια υπέροχη συναυλία είχαν την χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό στις Παλιές Φυλακές . Ο καταξιωμένος φλαουτίστας Λάμπρος Καραβασίλης Μια υπέροχη συναυλία είχαν την χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό στις Παλιές Φυλακές . Ο καταξιωμένος φλαουτίστας Λάμπρος Καραβασίλης Rating: 0

Μία εξαιρετική βραδιά φλάουτου με τον Λάμπρο Καραβασίλη και νέες φλαουτίστριες της πόλης μας

Μία εξαιρετική βραδιά φλάουτου με τον Λάμπρο Καραβασίλη και νέες φλαουτίστριες της πόλης μας

Μια υπέροχη συναυλία είχαν την χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό στις Παλιές Φυλακές .

Ο καταξιωμένος φλαουτίστας Λάμπρος Καραβασίλης ξεκίνησε την συναυλία με ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα για σόλο φλάουτο ερμηνεύοντας έργα Debussy, Ibert, Paganini, Kohler, Teleman και Bach, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ακολούθησε συναυλία για 5 φλάουτα με την συμμετοχή τεσσάρων νέων ταλαντούχων φλαουτιστριών της πόλης μας ερμηνεύοντας έργα Holmes, Schubert, Mozart, Tschaikovsky και άλλων συνθετών.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι: Στέλλα Αναστασοπούλου, Λιάνα Μήνια, Δήμητρα Κωστίκα και Φανή Βαλταδώρου.

Ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων με την διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων προάγει την μουσική και τον πολιτισμό γενικότερα ενώ στηρίζει την λειτουργία της Ιστορικής Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.

Ευχαριστούμε το Μουσείο Β.Τσιτσάνη και την Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή