Μα τι ανακατωσούρα είναι αυτή στο νοσοκομείο ; Reviewed by Momizat on . Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κλήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ για διευκρινίσεις σχετικά με οικονομικό τους θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέ Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κλήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ για διευκρινίσεις σχετικά με οικονομικό τους θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέ Rating: 0

Μα τι ανακατωσούρα είναι αυτή στο νοσοκομείο ;

Μα τι ανακατωσούρα είναι αυτή στο νοσοκομείο ;

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κλήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ για διευκρινίσεις σχετικά με οικονομικό τους θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες.

Η δωρεά και η υψηλή αμοιβή του δικηγόρου, χωρίς τη συναίνεση των εργαζομένων είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση του αρχικού διεκδικούμενου ποσού, περίπου στο 50%.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν άγνοια για την όλη διαδικασία της δικαστικής διεκδίκησης και ζήτησαν εξηγήσεις από το μέλος του Δ.Σ. που είχε αναλάβει αποκλειστικά την εκπροσώπησή τους.

Οι απαντήσεις δεν κατάφεραν να πείσουν με αποτέλεσμα να τεθούν θέματα αδιαφανούς διαδικασίας, αμφισβήτησης των υπογραφών και ελλιπούς ενημέρωσης.

Όλα αυτά προκάλεσαν αναστάτωση με τους 3 εκπροσώπους
της υπόθεσης να αποχωρούν χωρίς να δώσουν τις απαιτούμενες εξηγήσεις και τα μέλη να απαιτούν άμεση εισαγγελική παρέμβαση.

Να επισημάνουμε ότι το νεοσυσταθέν (προ 3μήνου) Προεδρείο του Συλλόγου, ουδεμία ανάμειξη και ευθύνη εκπροσώπησης έχει με τη συγκεκριμένη δικαστική διεκδίκηση, έχει όμως χρέος ν προστατεύει τα μέλη του και να προσπαθεί για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ

Σχόλια (3)

 • ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

  Βρε βρε…!!!γι αυτο ηταν ολο τσιμπουσια και μοστρες…..!Μην κανετε πισω ουτε βημα!!!τσακιστε τους

  Απάντηση
 • ΤΡΙΚΑΛΙΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

  ΑΥΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Γιατί έτσι λειτουργούσε το σύστημα από πολύ παλιά, με αδιαφάνια, με απαξίωση και με ευτελείς συμβιβασμούς. Με 5 -10 να ελέγχουν και οι υπόλοιποι να πίνουν το νερό της λήθης στο όνομά τους. Αρνούνται οι εργαζόμενοι να υιοθετήσουν τακτικές που γεννήθηκαν και άνδρωσαν σε εποχές ακολασίας. Αρνούνται να γυρίσουν πίσω!!!

  Απάντηση
 • Περσεφόνη

  Υπάρχουν και κάποιοι με .. Ματσούκι , που προτρέπουν την επόμενη κυβέρνηση να συνεχίσουν το έργο του Παρθένου και των συνεργατών του ( με τη συμπαράσταση του ΣΑΚΗ .βεβαιως , βεβαίως )

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή