Με φυματίωση κοριτσάκι και δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο Βόλου Reviewed by Momizat on . Δύο αλλοδαπές γυναίκες και ένα ανήλικο κοριτσάκι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου με θετικά συμπτώματα φυματίωσης από το Αχίλλειο Αλμυρού. Ενημερώθη Δύο αλλοδαπές γυναίκες και ένα ανήλικο κοριτσάκι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου με θετικά συμπτώματα φυματίωσης από το Αχίλλειο Αλμυρού. Ενημερώθη Rating: 0

Με φυματίωση κοριτσάκι και δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο Βόλου

Με φυματίωση κοριτσάκι και δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο Βόλου

Δύο αλλοδαπές γυναίκες και ένα ανήλικο κοριτσάκι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου με θετικά συμπτώματα φυματίωσης από το Αχίλλειο Αλμυρού. Ενημερώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που έδωσαν σχετικές οδηγίες για την ενημέρωση του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η μητέρα και το κοριτσάκι είναι κάτοικοι του γνωστού χωριού της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας. Η δεύτερη γυναίκα, συγγενής της οικογένειας ήταν επισκέπτης. Υποβλήθηκαν στις σχετικές εργαστηριακές εξετάσεις και τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν θετικά. Τόσο οι δύο γυναίκες, όσο και το μικρό κοριτσάκι, έχουν προσβληθεί από φυματίωση. «Αναζητείται» τέταρτο άτομο, άνδρας, ο οποίος αναχώρησε προχθές από το σπίτι της οικογένειας και ταξίδεψε με λεωφορείο για την Αλβανία.

Η νόσος είναι μεταδοτική και όπως είναι φυσικό θα πρέπει να ενημερωθούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του για να λάβουν συγκεκριμένη αγωγή, αν στο μεταξύ δε νοσήσουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή