Να τελειώσει η ντροπή! Reviewed by Momizat on . Είναι οι Ελληνοπόντιοι της Φαρκαδόνας που παρά τις υποσχέσεις εξακολουθούν να παραμένουν εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια στις παράγκες. Ο νέος οικισμός που φτιάχνει Είναι οι Ελληνοπόντιοι της Φαρκαδόνας που παρά τις υποσχέσεις εξακολουθούν να παραμένουν εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια στις παράγκες. Ο νέος οικισμός που φτιάχνει Rating: 0

Να τελειώσει η ντροπή!

Να τελειώσει η ντροπή!

Είναι οι Ελληνοπόντιοι της Φαρκαδόνας που παρά τις υποσχέσεις εξακολουθούν να παραμένουν εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια στις παράγκες.

Ο νέος οικισμός που φτιάχνει η πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια … δεν λέει να ολοκληρωθεί .

Πρόκειται για εξαπάτηση κυβερνητικών υποσχέσεων για στεγαστική αποκατάσταση των Ποντίων και ομογενών του οικισμού .

Από τις 250 οικογένειες που πρωτοεγκαταστάθηκαν … «προσωρινά» απέμειναν λιγότερες από 100.

Πολλοί πέθαναν χωρίς να δουν υλοποίηση των κρατικών υποσχέσεων. Άλλοι «πήραν των οματιών τους»… Αθήνα, Γερμανία και αλλού.

Eννέα κυβερνήσεις πέρασαν από τότε που ήρθαν στη μητέρα πατρίδα . Και οι Ομογενείς εκεί. Στις παράγκες.

Στα μεταχειρισμένα από τους σεισμούς της Καλαμάτας κοντέινερ.

Να τελειώσει η ντροπή!

Σχόλια (1)

  • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

    Στα 28 αυτά χρόνια δεν είδα κάποια “ανθρωπιστική” διαμαρτυρία, διαδήλωση, εκδήλωση, πορεία, δημοσιεύματα, συνθήματα ή οποιαδήποτε άλλη έκφραση φιλαλληλίας, προς τους Ελληνοπόντιους, που όντως ζούν κυριολεκτικά σε παράγκες. Για τους ισλαμοεισβολείς όμως σύσσωμη η θολοκουλτούρα εις στάση οσφυοκαμψίας και δουλικότητος μπρος στους ανατολίτες, έχει το θράσος να μας κάνει μαθήματα ευαισθησίας και ανθρωπισμού με ρηχά και ανόητα επιχειρήματα.!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή