Ολικό κούρεμα δανείου σε τρικαλινή μικροεπιχειρηματία! Reviewed by Momizat on . Μια απόφαση σταθμό για το θέμα των δανείων έλαβε το Ειρηνοδικείο Τρικάλων. Μια τρικαλινή μικροεπιχειρηματίας που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα της λόγο τη Μια απόφαση σταθμό για το θέμα των δανείων έλαβε το Ειρηνοδικείο Τρικάλων. Μια τρικαλινή μικροεπιχειρηματίας που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα της λόγο τη Rating: 0

Ολικό κούρεμα δανείου σε τρικαλινή μικροεπιχειρηματία!

Ολικό κούρεμα δανείου σε τρικαλινή μικροεπιχειρηματία!

Μια απόφαση σταθμό για το θέμα των δανείων έλαβε το Ειρηνοδικείο Τρικάλων. Μια τρικαλινή μικροεπιχειρηματίας που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα της λόγο της κρίσης και πλέον αυτή και ο σύζυγος του δουλεύουν σε κοινωφελή προγράμματα έπιασαν το… δικαστικό τζακ ποτ!
Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν και ολικό κούρεμα τους χρέους και μάλιστα σε τελεσίδικη μορφή. Συγκεκριμένα γλίτωσε το ποσό των 41500 ευρώ που χρωστούσε σε τράπεζες και αφορούσαν καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος αυτή η απόφαση για ολική εξαφάνιση του ποσού οφειλής είναι από τις ελάχιστες που έχουν παρθεί στην χώρα μας.
Την υπόθεση χειρίστηκε ο τρικαλινός δικηγόρος Απόστολος Τσαντήλας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή