Οργή,θυμός και αγανάκτηση από τον Δήμο Φαρκαδώνας – Σπύρος Αγναντής : “είναι απαράδεκτοι” Reviewed by Momizat on . "Αν και κάναμε αμέσως όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, για την άμεση εκτίμηση των ζημιών σε κατεστραμμένες υποδομές που επλήγησαν από "Αν και κάναμε αμέσως όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, για την άμεση εκτίμηση των ζημιών σε κατεστραμμένες υποδομές που επλήγησαν από Rating: 0

Οργή,θυμός και αγανάκτηση από τον Δήμο Φαρκαδώνας – Σπύρος Αγναντής : “είναι απαράδεκτοι”

Οργή,θυμός και αγανάκτηση από τον Δήμο Φαρκαδώνας – Σπύρος Αγναντής : “είναι απαράδεκτοι”

“Αν και κάναμε αμέσως όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, για την άμεση εκτίμηση των ζημιών σε κατεστραμμένες υποδομές που επλήγησαν από τις πλημμύρες εν τούτοις η πολιτεία άφησε εκτός αποζημιώσεων τον Δήμο Φαρκαδώνας” υποστηρίζει ο Δήμαρχος Σπύρος Αγναντής.

Είναι μια βάρβαρη και ανάλγητη απόφαση , συνεχίζει ο δήμαρχος , για την περιοχή μας της οποίας καταστράφηκαν οι υποδομές και η αγροτική οδοποιία”.

Την πρόθεση του να καλέσει σε μαζικές διαμαρτυρίες τους αγρότες και όλους τους κατοίκους του δήμου εκφράζει ο δήμαρχος και όπως λέει : “αυτές οι συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές και θα τεθούν στο περιθώριο οι πολιτικοί παράγοντες οι οποίοι δεν μερίμνησαν για αυτή την κατάφωρη αδικία.

Δεσμεύομαι κατέληξε ο Σπύρος Αγναντής πως αυτή η οργή , ο θυμός και η αγανάκτηση θα μετατραπούν σε ασπίδα προστασίας για το Δήμο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή