Ο Κώστας Τσικρικάς τερμάτισε στο Rodos 226 Challenge και έγραψε ιστορία Reviewed by Momizat on . Ο δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων έγραψε ιστορία καθώς τερμάτισε σε αγώνα Iron Man που διεξήχθη στο νησί της Ρόδου και είναι το πρώτο μέλος μας που καταφέ Ο δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων έγραψε ιστορία καθώς τερμάτισε σε αγώνα Iron Man που διεξήχθη στο νησί της Ρόδου και είναι το πρώτο μέλος μας που καταφέ Rating: 0

Ο Κώστας Τσικρικάς τερμάτισε στο Rodos 226 Challenge και έγραψε ιστορία

Tsikrikas
Ο δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων έγραψε ιστορία καθώς τερμάτισε σε αγώνα Iron Man που διεξήχθη στο νησί της Ρόδου και είναι το πρώτο μέλος μας που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Το κατόρθωμα να τερματίσεις σ’ έναν τέτοιο αγώνα είναι πραγματικά τεράστιο καθώς ο αγώνας τριάθλου IronMan περιλαμβάνει τα εξής ,κρατηθείτε: 3,8 χλμ. κολύμπι , 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και για το τέλος έναν Μαραθώνιο(42,195 χλμ.) τρέξιμο . Τα αγωνίσματα διεξήχθησαν µε την παραπάνω σειρά, και το σύνολο της απόστασης είναι 226 km! Ο Κώστας προετοιμαζόταν πολύ καιρό για αυτόν τον τόσο απαιτητικό αγώνα και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 11 ώρες και 54 λεπτά κατακτώντας την 3η θέση γενικής και οι χρόνοι του στα επιμέρους αθλήματα του τριάθλου ήταν:

ΚΟΛΥΜΠΙ 3,8km : 1:14:40

T1 : 06:57

ΠΟΔΗΛΑΤΟ : 6:09:20

T2 : 03:25

ΤΡΕΞΙΜΟ : 4:20:05

FINISH : 11:54:27

Μ’ αυτό το κατόρθωμά του ο Κώστας μπήκε σε μια λίστα λίγων Ελλήνων που έχουν καταφέρει να τερματίσουν σε Iron Man και ο Σύλλογός Δρομέων Τρικάλων είναι ένας από τους ελάχιστους Συλλόγους Δρομέων που μέλος τους έτρεξε σε Iron Man. Κώστα , σου αξίζουν «Πολλά Συγχαρητήρια» για την προσπάθεια σου και σ’ ευχαριστούμε που εκπροσώπησες τον Σύλλογό μας με τον καλύτερο τρόπο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή