Ο νέος υδροηλεκτρικός σταθμός στο Μαλακάσι Τρικάλων έχει τη σφραγίδα «Σταύρος Τραγάνης» Reviewed by Momizat on . Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους . Στο Μαλακασι , λοιπόν , σ Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους . Στο Μαλακασι , λοιπόν , σ Rating: 0

Ο νέος υδροηλεκτρικός σταθμός στο Μαλακάσι Τρικάλων έχει τη σφραγίδα «Σταύρος Τραγάνης»

Ο νέος υδροηλεκτρικός σταθμός στο Μαλακάσι Τρικάλων έχει τη σφραγίδα «Σταύρος Τραγάνης»
Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους .
Στο Μαλακασι , λοιπόν , στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής  υδροηλεκτρικού σταθμού για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Μπροστάρης στην προσπάθεια των κατοίκων ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος , πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων και σήμερα πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων Σταύρος Τραγάνης.
Σε μια περίοδο πρωτόγνωρης και πρωτοφανής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης  , οι κάτοικοι πιστεύουν ότι  με  τέτοια έργα  θα μπορέσουν κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις  που βιώνουν σήμερα , και οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή