Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας “αδειάζει” τον Καμμένο: “Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις περί βάσης στη Λάρισα” Reviewed by Momizat on . Στα όρια της κωμικοτραγικότητας η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνεταίρους στην κυβέρνηση Ανεξάρτητους Έλληνες. Χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδινε με δηλώσεις του Στα όρια της κωμικοτραγικότητας η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνεταίρους στην κυβέρνηση Ανεξάρτητους Έλληνες. Χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδινε με δηλώσεις του Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας “αδειάζει” τον Καμμένο: “Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις περί βάσης στη Λάρισα”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας “αδειάζει” τον Καμμένο: “Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις περί βάσης στη Λάρισα”

Στα όρια της κωμικοτραγικότητας η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνεταίρους στην κυβέρνηση Ανεξάρτητους Έλληνες. Χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδινε με δηλώσεις του στο Αμερικανικό πεντάγωνο γη και ύδωρ, τάζοντας νέες βάσεις στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέγοντας πως τα όσα είπε ο κ. Καμμένος απηχούν “προσωπικές απόψεις του”, παραβλέποντας φυσικά πως πρόκειται για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης που στηρίζουν και που πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη ως κορυφαίος εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, σε μία ακόμη προσπάθεια να αποβάλλει την αμηχανία που προκαλούν διαρκώς οι κινήσεις του κ. Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας τα βάζει και πάλι με τα μέσα ενημέρωσης που απλά κάνουν τη δουλειά τους, αναδεικνύουν τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και εύλογα θέτουν ερωτήματα ζητώντας απαντήσεις.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή