“Παπαζαχαρίας” – Η Τρικαλινή πίτσα που σε κάνει να πεις “Mamma Mia” Reviewed by Momizat on . Το κατάστημα Παπαζαχαρίας λειτουργεί πλέον των 20 ετών στη πόλη των Τρικάλων, στοχεύοντας στην κάλυψη των πελατών της περιοχής των οποίων οι γαστρονομικές και γ Το κατάστημα Παπαζαχαρίας λειτουργεί πλέον των 20 ετών στη πόλη των Τρικάλων, στοχεύοντας στην κάλυψη των πελατών της περιοχής των οποίων οι γαστρονομικές και γ Rating: 0

“Παπαζαχαρίας” – Η Τρικαλινή πίτσα που σε κάνει να πεις “Mamma Mia”

“Παπαζαχαρίας” – Η Τρικαλινή πίτσα που σε κάνει να πεις “Mamma Mia”

Το κατάστημα Παπαζαχαρίας λειτουργεί πλέον των 20 ετών στη πόλη των Τρικάλων, στοχεύοντας στην κάλυψη των πελατών της περιοχής των οποίων οι γαστρονομικές και γευστικές επιθυμίες ταυτίζονται με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και τα προϊόντα παραδοσιακής πίτας της περιοχής μας με ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, το μοναδικό πεϊνερλί Παπαζαχαρίας, παραδοσιακή σφολιάτα, μπουγάτσα, πίτσα & καλτσόνε, ζυμαρικά και σαλάτας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίτσα, κείμενο και φαγητό

Συνοδευόμενα από καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, γάλατα και ποτά. Όλα τα προϊόντα παράγονται καθημερινά, στη βιοτεχνία μας από φρέσκα υλικά και σερβίρονται άμεσα στον καταναλωτή ώστε η ανάγκη για ποιοτικό και υγιεινό φαγητό στην πόλη των Τρικάλων να ακούει στο όνομα ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ! Η οικογένεια Παπαζαχαρία και το προσωπικό, σας ευχαριστεί όλους για την αποδοχή και την αγάπη σας, δίνοντας μας το κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και στις επόμενες γενιές τη γνωριμία με το ποιοτικό και νόστιμο φαγητό!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίτσα, φαγητό και κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή