Παρέμβαση αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης , παρεμβαίνει στο θολό τοπίο που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη πόλη μας. Στην ανακοίνωση του  κάνει λόγο για τη Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης , παρεμβαίνει στο θολό τοπίο που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη πόλη μας. Στην ανακοίνωση του  κάνει λόγο για τη Rating: 0

Παρέμβαση αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων

Παρέμβαση αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης , παρεμβαίνει στο θολό τοπίο που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη πόλη μας. Στην ανακοίνωση του  κάνει λόγο για την ύπαρξη υπόκοσμου και τραμπούκων στη πόλη μας, που συνεχίζουν να λυμαίνονται το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, και να δημιουργούν φραγμούς στην εξυγίανσή του. 

H ανακοίνωση : 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη. Οι επιθέσεις από ανθρώπους του υποκόσμου και οι τραμπουκισμοί από τους ευνοημένους του προηγούμενου καθεστώτος, αποτελούν για εμάς φόρο τιμής και χειροπιαστή απόδειξη της αποφασιστικότητας μας να συγκρουστούμε με όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταστήσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ένα προσωπικό τους τσιφλίκι. Όλοι εκείνοι που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν για να ανακόψουν την διαδικασία κάθαρσης στην Υγεία καλό θα ήταν να μάθουν πως ούτε μας τρομοκρατούνε ούτε μας φοβίζουν αντίθετα μας πεισμώνουν και μας δίνουν περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε.

Σχόλια (1)

  • απλή περιέργια

    Τελικά γιατί το έφαγε το ξύλο; Μονός καυγάς δεν γίνεται ,λεμε εμείς εδω στα Τρίκαλα. Πολάκης,τοπικος ΣΥΡΙΖΑ, Παρθένης και λοιποί, να μας ξηγήσουν το »πως» και »γιατί» , γιατί έχουμε και εμείς τις υποψίες μας. Στο κατω, κάτω της γραφής δικό μας είναι το Νοσοκομείο και όχι του κόμματος και δικαιούμαστε να ξέρουμε τι γίνεται εκεί μέσα. Τώρα ,σχετικά με τις επιτυχίες στον τομέα τις υγείας ισχύει εκείνο:
    «Το άλλο με τον Τοτό , το ξέρεις;»

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή