"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Πρωτοπορία των Τρικάλων και στην πολιτική εξαπάτηση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εξαιρετικές στιγμές “δημοσιογραφικού” οίστρου και λογοτεχνικής έξαψης, βιώνουν τα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα των πλείστων τοπικών ΜΜΕ.

Σχόλια και δημοσιεύματα για ντόπιους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς σωτήρες, που πραγματικά από μόνα τους αποτελούν έργα τέχνης και συγγραφικά αριστουργήματα.

Άλλωστε ο τόπος μας για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στο συγκεκριμένο τομέα, διαθέτοντας πολλούς  ραδιοφωνικούς σταθμούς και πρωτόγνωρα ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα δεκάδες sites, που έχουν αναλάβει την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, ενός λαού που τον χαρακτήριζε ανέκαθεν η πολιτική ωριμότητα.

Μοναδικό επίσης φαινόμενο για το πανελλήνιο, είναι η γενικευμένη παρασιτική σίτιση και μαύρη χρηματοδότηση όλων αυτών των μέσων από φυσικά πρόσωπα, φορείς και αυτοδιοικητικούς θεσμούς, καταδεικνύοντας το μέγεθος της οικονομικής ασυδοσίας και της επικοινωνιακής απάτης που συντελείται στο δημόσιο βίο του νομού.

Πάντως αυτό που πρέπει να κατανοήσουν οι τοπικοί υπηρέτες της τετάρτης εξουσίας, είναι ότι οι περισσότεροι σήμερα στη κοινωνία δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα για το μεροκάματο και την επιβίωση, αλλά διαφυλάττουν ταυτόχρονα και την αξιοπρέπεια τους.

Kωνσταντίνος Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης