Πρωτοπορία των Τρικάλων και στην πολιτική εξαπάτηση Reviewed by Momizat on . Εξαιρετικές στιγμές "δημοσιογραφικού" οίστρου και λογοτεχνικής έξαψης, βιώνουν τα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα των πλείστων το Εξαιρετικές στιγμές "δημοσιογραφικού" οίστρου και λογοτεχνικής έξαψης, βιώνουν τα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα των πλείστων το Rating: 0

Πρωτοπορία των Τρικάλων και στην πολιτική εξαπάτηση

Πρωτοπορία των Τρικάλων και στην πολιτική εξαπάτηση

Εξαιρετικές στιγμές “δημοσιογραφικού” οίστρου και λογοτεχνικής έξαψης, βιώνουν τα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα των πλείστων τοπικών ΜΜΕ.

Σχόλια και δημοσιεύματα για ντόπιους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς σωτήρες, που πραγματικά από μόνα τους αποτελούν έργα τέχνης και συγγραφικά αριστουργήματα.

Άλλωστε ο τόπος μας για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στο συγκεκριμένο τομέα, διαθέτοντας πολλούς  ραδιοφωνικούς σταθμούς και πρωτόγνωρα ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα δεκάδες sites, που έχουν αναλάβει την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, ενός λαού που τον χαρακτήριζε ανέκαθεν η πολιτική ωριμότητα.

Μοναδικό επίσης φαινόμενο για το πανελλήνιο, είναι η γενικευμένη παρασιτική σίτιση και μαύρη χρηματοδότηση όλων αυτών των μέσων από φυσικά πρόσωπα, φορείς και αυτοδιοικητικούς θεσμούς, καταδεικνύοντας το μέγεθος της οικονομικής ασυδοσίας και της επικοινωνιακής απάτης που συντελείται στο δημόσιο βίο του νομού.

Πάντως αυτό που πρέπει να κατανοήσουν οι τοπικοί υπηρέτες της τετάρτης εξουσίας, είναι ότι οι περισσότεροι σήμερα στη κοινωνία δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα για το μεροκάματο και την επιβίωση, αλλά διαφυλάττουν ταυτόχρονα και την αξιοπρέπεια τους.

Kωνσταντίνος Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή