Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ο Μενέλαος Τσουπλάκης Reviewed by Momizat on . Ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης επέλεξε η κυβέρνηση για την προεδρία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας . Πρόκειται για τον Μενέλαο Τσουπλάκη Ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης επέλεξε η κυβέρνηση για την προεδρία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας . Πρόκειται για τον Μενέλαο Τσουπλάκη Rating: 0

Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ο Μενέλαος Τσουπλάκης

Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ο Μενέλαος Τσουπλάκης

Ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης επέλεξε η κυβέρνηση για την προεδρία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας .

Πρόκειται για τον Μενέλαο Τσουπλάκη μέχρι πρότινος Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Το Υπουργικό Συμβούλιο επέλεξε ως μέλη την κα. Μαρία Γαβουνέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κ. Βασίλειο Κουγέα, Καθηγητή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, τον κ. Ανδρέα Παπαστάμου, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, και τον κ. Νικόλαο Δουλαδίρη, ειδικό επιστήμονα στον Συνήγορο του Πολίτη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή