Π. Δριτσέλη : η συσπείρωση του προοδευτικού κόσμου ενισχύεται καθημερινά Reviewed by Momizat on . Σε Σπαθάδες, Νέα Ζωή, Αύρα, Γενέσι και Πρόδρομο περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους Σε Σπαθάδες, Νέα Ζωή, Αύρα, Γενέσι και Πρόδρομο περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους Rating: 0

Π. Δριτσέλη : η συσπείρωση του προοδευτικού κόσμου ενισχύεται καθημερινά

Π. Δριτσέλη : η συσπείρωση του προοδευτικού κόσμου ενισχύεται καθημερινά

Σε Σπαθάδες, Νέα Ζωή, Αύρα, Γενέσι και Πρόδρομο περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους των χωριών και την κοινωνική γείωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμους τομείς, όπως η αγροτική οικονομία, η επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό κράτος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας, εσωτερικός χώρος και υπαίθριες δραστηριότητες

Στις συζητήσεις αναδείχθηκαν οι προτεραιότητες των πολιτών για την επόμενη ημέρα, ενώ έγινε εμφανής και η τάση επανασυσπείρωσης του προοδευτικού κόσμου, για την ανάσχεση της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού. Οι πολίτες έθεσαν στην Παναγιώτα Δριτσέλη μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα και ανέπτυξαν όψεις της επαγγελματικής και κοινωνικής καθημερινότητας που τους προβληματίζουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Η Παναγιώτα Δριτσέλη επανέλαβε ότι αυτές οι περιοδείες δεν έχουν μόνο προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά εντάσσονται σε μία λογική οριζόντιας και διαρκούς διαβούλευσης με τους πολίτες. Η συνεχής αυτή επαφή όλα αυτά τα χρόνια και η καθημερινή παρακολούθηση των προβλημάτων της περιοχής αποτελεί διαρκή πυξίδα δράσης, οδηγεί σε απτά αποτελέσματα και έτσι θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ο παραγωγικός και κοινωνικός ιστός της περιφέρειας αποτελεί τη βάση κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας και η δίκαιη πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διαρκή συμμετοχή των πολιτών στις πολιτικές διαδικασίες.     

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή