Ραδιοφωνική πρόκληση Ταμήλου, ενώ αρνείται να επιστρέψει τα βουλευτικά χρήματα! Reviewed by Momizat on . Του Χρήστου Σταμόπουλου : Είναι απίστευτο! Οι μνημονιακοί δολοφόνοι του λαού, προεξάρχοντος του περιβόητου Ταμήλου!, άρχισαν να επιστρέφουν δειλά-δειλά στη δημο Του Χρήστου Σταμόπουλου : Είναι απίστευτο! Οι μνημονιακοί δολοφόνοι του λαού, προεξάρχοντος του περιβόητου Ταμήλου!, άρχισαν να επιστρέφουν δειλά-δειλά στη δημο Rating: 0

Ραδιοφωνική πρόκληση Ταμήλου, ενώ αρνείται να επιστρέψει τα βουλευτικά χρήματα!

stamopoulos_xristos2
Του Χρήστου Σταμόπουλου : Είναι απίστευτο! Οι μνημονιακοί δολοφόνοι του λαού, προεξάρχοντος του περιβόητου Ταμήλου!, άρχισαν να επιστρέφουν δειλά-δειλά στη δημοσιότητα!
Αυτοί που πέντε ολόκληρα χρόνια με τις βάρβαρες πολιτικές τους λεηλάτησαν τη χώρα και λήστεψαν τον λαό, οδηγώντας εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση, ενώ οι ίδιοι πλουτίζουν και καλοπερνούν, προκαλούν και πάλι!
Κορυφαία πρόκληση των αγίων ημερών του Πάσχα στα Τρίκαλα η δήλωση-απειλή του Ταμήλου, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα χρειάζονται 100 αστυνομικούς μαζί τους ο καθένας για να μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους! Ποιος τα λέει αυτά; Ο Ταμήλος!!!
Ο λαλίστατος Ταμήλος (λαλίστατος εκεί που τον παίρνει!), επιδεικνύει στα δύσκολα σιωπή αμνού!
Ιδού το παράδειγμα. Σε δύο απανωτά «εξώδικα» που του έστειλαν πρόσφατα 30 επώνυμοι συμπολίτες μας (συγγραφείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, επαγγελματίες, έμποροι, αυτοκινητιστές, εργάτες, αγρότες, καλλιτέχνες, συνταξιούχοι, άνεργοι και άστεγοι) και του ζητούσαν, για τους λόγους που ανάφεραν, να επιστρέψει πάραυτα τις βουλευτικές αποζημιώσεις που καρπώθηκε («χρήματα κλεμμένα απ’ τον δικό μας ιδρώτα») και που ξεπερνούν τα 300.000 ΕΥΡΩ, ο Μ. Ταμήλος κατάπιε τη γλώσσα του! Πέρασαν μήνες κι ακόμα περιμένουμε την απάντησή του!
Αλήθεια, ποιος άνθρωπος που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του θα κατάπινε αμάσητη μια τέτοια κάμηλο και θα σιώπαινε;
Τα δύο ως άνω εξώδικα («εξώδικη δήλωση-κάλεσμα με διαμαρτυρία και επιφύλαξη» ονομάζονται και απευθύνονται «ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου, θεσμικού ή λαϊκού-επαναστατικού που ήθελε προκύψει προσεχώς») κοινοποιήθηκαν στον Μ. Ταμήλο με τον δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Τρικάλων κ. Σ.Σ.
Το μεν πρώτο κοινοποιήθηκε την 5/9/2014, το δε δεύτερο την 29/12/2014 (αριθμ. εκθ. επίδ. 6.577 και 6.705, αντίστοιχα).
Απ’ τα παραπάνω εξώδικα των 30 Τρικαλινών παραθέτουμε εδώ αυτούσια αποσπάσματα με μεγάλη πολιτική σημασία:
«…..Ταμήλο, σε μετράμε στους δολοφόνους του λαού, γιατί με τον Βλαχογιάννη, τον Σκρέκα και όλους τους άλλους βουλευτές και υπουργούς της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου ψηφίζετε και στηρίζετε, με νύχια και δόντια όλα τα δολοφονικά μέτρα κατά του λαού.
Στους δολοφόνους του λαού ανήκουν και οι προηγούμενοι μνημονιακοί βουλευτές…. συμμετείχαν στην εγκαθίδρυση του βάρβαρου και απάνθρωπου μνημονιακού καθεστώτος στην πατρίδα μας.
→ Ενός καθεστώτος που οδήγησε στη ληστεία του λαού και τη λεηλασία της χώρας.
→ Ενός καθεστώτος που κατάργησε την κυριαρχία της χώρας, το Σύνταγμα, τη δημοκρατία και το Εργατικό Δίκαιο.
→ Ενός καθεστώτος που έφερε στην πατρίδα μας ανασφάλεια, ανεργία, φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, τέτοια που οι Έλληνες δεν έζησαν ποτέ!
· Δολοφονήσατε την εργασία, την παιδεία, την υγεία, τα δημόσια αγαθά που απολαμβάνει η κοινωνία.

· Δολοφονήσατε τα καταχτημένα με αγώνες και αίμα δικαιώματα και ελευθερίες του ελληνικού λαού.

· Δολοφονήσατε τη δημιουργικότητα, τα όνειρα και το παρόν και μέλλον της ελληνικής νεολαίας.

· Δολοφονήσατε την αξιοπρέπεια, την ηθική και την ανθρωπιά στην κοινωνία.

Tαμήλε και λοιποί συνένοχοί του!
Παραδώσατε λαό και πατρίδα βορά στα κοράκια της τρόικας και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, προς δόξα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και για τα δικά σας άθλια συμφέροντα και οφέλη. Ο δικός σας πλούτος και προσωπική καλοπέραση κάθονται στην κυριολεξία πάνω στην γενικευμένη δυστυχία, πόνο, θλίψη και θάνατο του ελληνικού λαού!

Γκαζόλαμπα για το λαό

4.000 άνθρωποι διαβιούν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σ’ όλο το Νομό Τρικάλων. Πολλοί απ’ αυτούς χρησιμοποιούν την γκαζόλαμπα του Ταμήλου και άλλοι κεριά απ’ την Εκκλησία. Μερικοί ίσως και χωρίς ίχνος φωτός, μόλις πέφτει το σκοτάδι της νύχτας. Ενώ χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας στην πόλη και τα χωριά πέρασαν κάποιο διάστημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, με κομμένο το ρεύμα στο σπίτι, το μαγαζί, το γραφείο ή τη μικροεπιχείρησή τους, γιατί δεν είχαν χρήματα να το πληρώσουν. Αυτή είναι η απάνθρωπη, αλλά αληθινή πραγματικότητα. Δεν κρύβεται.
Ανάλογες καταστάσεις υφίστανται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας…..
Ανάλογη είναι και η κατάσταση με το νερό, πρώτιστο βασικό αγαθό.
Η «σκοτεινή εποχή Ταμήλου» έρχεται με ταχύτητα φωτός για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αν δεν τους σταματήσουμε και δεν τους ανατρέψουμε ΤΩΡΑ!

Βουλευτής χωρίς την ψήφο του λαού!

Μιχάλη Ταμήλο, είσαι βουλευτής ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά διορισμένος από τον ληστρικό εκλογικό νόμο!
Γενόμενος – έστω έτσι από σπόντα – ״βουλευτής,, , καλύτερα «βολευτής», βρήκες την ευκαιρία να γίνεις πανελληνίως γνωστός…..
Η συνταγή απλή: λέγε-λέγε τα πιο «κουφά» και «ηλίθια» πράγματα, αρκεί να μη στρέφονται κατά του συστήματος εξουσίας και των αφεντικών, αλλά αντιθέτως να δείχνουν και να στοχοποιούν τους εργαζομένους, τους συνδικαλιστές, τους αριστερούς, τον λαό, την πολλή (!) δημοκρατία, όρος απαραίτητος για να παίζουν ακατάπαυστα και ν’ αναπαράγονται διαρκώς αυτές οι κοτσάνες στα κανάλια και στ’ άλλα ΜΜΕ, και να …η πανελλήνια αναγνωρισιμότητα ως θαρραλέου πολιτικού ανδρός που τολμά να τα χώνει (στον λαό!, εννοείται).
Χωρίς να είσαι, το παίζεις ενσυνείδητα και μεθοδευμένα κλόουν και από το στόμα σου ακούγονται συχνά ηλιθιότητες ή << ηλιθιότητες >> που εύλογα πολλοί διερωτώνται: << Eίναι ο Ταμήλος στ’ αλήθεια ηλίθιος; >>. Μάλιστα το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, με οργισμένη ανακοίνωσή του σε βάρος σου, αναφέρθηκε στην κλασσική ρήση του Αϊνστάιν: «Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος».

Οι «βλαξ-ατάκες» σου που κάθε τόσο εξαπολύεις είναι ατελείωτες (η αιθαλομίχλη απ’ τα τζάκια δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα, δήλωνες, όταν είχαν καεί πολλοί φτωχοί Έλληνες απ’ τις ξυλόσομπες, ζήτησες να πληρώνεσαι υπερωρίες για να συμμετέχεις στις επιτροπές της Βουλής, το ρεύμα δεν είναι απαραίτητο γιατί μπορεί να ζει κάποιος και με γκαζόλαμπα (!) ή μετράμε τους πολίτες και βλέπουμε πως ακόμα αντέχουν… κι’ άλλες δόσεις λιτότητας, φτώχειας, εξαθλίωσης!!)
Λέγοντας τέτοια έγινες ״ διάσημος,, !! Τρομάρα σου!!

Μιχάλη Ταμήλο!

Εμείς ξέρουμε ότι ως Δήμαρχος Τρικάλων (2002- 2010):

Ø Υπήρξες πολυμήχανος και ταυτόχρονα ο ορισμός του απόλυτα αποτυχημένου δημάρχου, ευθυγραμμισμένος πάντα με τις αντιλαϊκές κεντρικές πολιτικές.
Ø Δεν άφησες πίσω σου κανένα έργο για την πόλη και τους δημότες.
Ø Προκάλεσες υπερχρέωση εκατομμυρίων ΕΥΡΩ του Δήμου προς βλάβη των δημοτών του…….
Ø Θα μπορούσαμε ν’ αναφέρουμε ίσως κι άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που ο Τρικαλινός λαός με τη δράση του πρόλαβε κι έσωσε την πόλη του απ’ τα ανοσιουργά έργα Ταμήλου!
Ø Ενθυμούμενοι σήμερα τα <<έργα και τις ημέρες του Δημάρχου Ταμήλου>>, ανατριχιάζουμε!

Eμείς ξέρουμε ότι:
‘Εχεις ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση και στόχευση. Εκφράζεις τον κόσμο των πλουσίων και της εξουσίας, όπου ανήκεις και ο ίδιος. Δεν δαγκώνεις ποτέ τ’ αφεντικά σου, αλλά αντίθετα το ταξικό και πολιτικό σου ένστικτο σε οδηγεί αυτόματα να επιτίθεσαι διαρκώς στον λαό.
Είσαι με την τρόικα, τα μνημόνια και το «πείραμα» που γίνεται, για να μετατραπεί η πατρίδας μας σ’ ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο-παράδεισος για τους πλούσιους και κόλαση για τον εργαζόμενο λαό της.
Ψηφίζεις και στηρίζεις ακατάπαυστα με χέρια και πόδια ΟΛΑ τα απάνθρωπα και δολοφονικά μέτρα σε βάρος του λαού, όπως κάνουν και οι άλλοι συνένοχοι φίλοι σου
Εσύ όμως τους ξεπερνάς όλους και είσαι ΔΙΠΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ γιατί δεν αρκείσαι στην πρόκληση πόνου και δυστυχίας στα θύματά σου, αλλά το απολαμβάνεις κιόλας! Κάνεις τις “πλακίτσες” σου και το διασκεδάζεις σαν μικρό παιδί με τα βάσανα του λαού! Συνιστάς νέο είδος βουλευτή.! Βουλευτή-σαδιστή του λαού και των ψηφοφόρων του!
Η περίπτωσή σου δεν προσφέρεται για χιούμορ. Ούτε για μαύρο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κυνικότητα, ωμότητα, σκληρότητα, σαδισμό θύτη που σοκάρει!……….
Ταμήλο και λοιποί συνένοχοι τροϊκανόδουλοι φίλοι του!
Ούτε σας σεβόμαστε, ούτε σας φοβόμαστε! Είστε απέναντί μας. Είστε εχθροί και δολοφόνοι του Ελληνικού λαού!……….
Συνέχισες να ψηφίζεις και να στηρίζεις όλα τα δολοφονικά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας σε βάρος του ελληνικού λαού και συγχρόνως να γυροφέρνεις «από κανάλι εις κανάλιον» του εξαχρειωμένου μιντιακού συστήματος προκαλώντας, υβρίζοντας, συκοφαντώντας και ασελγώντας πάνω στα θύματά σου (σας), δηλαδή τους καταχρεωμένους, πεινασμένους και εξαθλιωμένους Έλληνες (και τους Τρικαλινούς), επιβεβαιώνοντας έτσι για ακόμη μια φορά ότι αποτελείς επικίνδυνη φιγούρα και μοναδική περίπτωση «βουλευτή – σαδιστή» του λαού που κάνει πλακίτσες και χαίρεται με τα βάσανα που προκαλείτε εσύ και οι όμοιοί σου σ’ όλους μας.

Μιχάλη Ταμήλο,

Δεν πάει άλλο! Σε προειδοποιήσαμε, άλλωστε, ότι «υπάρχει Θεία δίκη και Νέμεση» και πως «κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει» απ’ αυτήν.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ

Σε καλούμε, την ΥΣΤΑΤΗ ΤΟΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ:

α) Να παραιτηθείς και να απομακρυνθείς από πολιτικού προσώπου τρικαλινής γης,

β) Ενόψει και των Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να επιστρέψεις αμελλητί και πάραυτα τα παραπάνω κλεμμένα 300.000 ΕΥΡΩ στους «πεινώντες, διψώντες και θνήσκοντες» από τις πολιτικές σου (σας) Τρικαλινούς. Το παράδειγμά σου οφείλουν ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές συνοδοιπόροι και συνένοχοί σου στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές.

Ταμήλο και συνένοχοι φίλοι σου!

Προλαβαίνετε ακόμη! Πριν η οργή του λαού και η επερχόμενη θύελλα σας σαρώσει όλους!……..»

Υ.Γ.:

1. Τυγχάνω ένας απ’ τους 30 Τρικαλινούς που έστειλαν τα εξώδικα στον Ταμήλο.

2. Δύο φορές οι τοίχοι του κέντρου των Τρικάλων γέμισαν με φωτοτυπημένα τα δύο εξώδικα. Ωστόσο, σε χρόνο μηδέν, οι επικολλημένες αυτές αφίσες εξαφανίστηκαν! Ρωτάμε: τις εξαφάνισαν συνεργεία του Ταμήλου ή συνεργεία του Δήμου; Ποιος δεν σεβάστηκε την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία στα Τρίκαλα;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή