Σημαντική διάκριση για τον δήμο Πύλης Reviewed by Momizat on .   Στο σύνολο των 325 δήμων της χώρας, με τον καλύτερο οικονομικό απολογισμό,ο δήμος Πύλης, κατατάσσεται στην ένατη θέση, από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών   Στο σύνολο των 325 δήμων της χώρας, με τον καλύτερο οικονομικό απολογισμό,ο δήμος Πύλης, κατατάσσεται στην ένατη θέση, από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών Rating: 0

Σημαντική διάκριση για τον δήμο Πύλης

Σημαντική διάκριση για τον δήμο Πύλης

 

Στο σύνολο των 325 δήμων της χώρας, με τον καλύτερο οικονομικό απολογισμό,ο δήμος Πύλης, κατατάσσεται στην ένατη θέση, από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» για τον Δείκτη Αποτελεσματικότητας των Δήμων.

Δηλαδή εκείνοι οι δήμοι που τήρησαν σε μεγαλύτερο βαθμό τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν με την κατάρτιση του προϋπολογισμού τους έναντι των δημοτών τους για την υλοποίηση έργων.

Ο Δείκτης Αποτελεσματικότητας των Δήμων της χώρας αξιολογεί τις δημοτικές αρχές βάσει των επιδόσεών τους σε τρία βασικά πεδία: την οικονομική διαχείριση, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες και είμαστε στην ΕΝΑΤΗ θέση.

Συγχαρητήρια στον διευθυντή και την οικονομική υπηρεσία του δήμου μας.

Αυτά και σε απάντηση ορισμένων όψιμων πολιτικών της περιοχής, που ίσως από άγνοια λένε διάφορα στο περιβάλλον τους και μόνο για εντυπώσεις.

Κώστας Μαράβας

Δήμαρχος Πύλης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή