Σημαντική εκδήλωση για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μία σημαντική εκδήλωση οργάνωσε σήμερα το απόγευμα στα Τρίκαλα η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ένα από τα σύμβολα των Τρικάλων, η κεντρική γέφυρ Μία σημαντική εκδήλωση οργάνωσε σήμερα το απόγευμα στα Τρίκαλα η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ένα από τα σύμβολα των Τρικάλων, η κεντρική γέφυρ Rating: 0

Σημαντική εκδήλωση για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα

Σημαντική εκδήλωση για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα

Μία σημαντική εκδήλωση οργάνωσε σήμερα το απόγευμα στα Τρίκαλα η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ένα από τα σύμβολα των Τρικάλων, η κεντρική γέφυρα της πόλης, «ντύθηκε» σήμερα , παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας,  πορτοκαλί, στο πλαίσιο της εκδήλωσης .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, περιλαμβάνεται ο Sakis Papadopoulos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Εθελοντές της Εταιρείας (Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Τρικάλων), αλλά και οι συνεργάτες Lifewalkers, μαζί με μέλη του ΕΕΣ Τρικάλων, στόλισαν τη γέφυρα με πορτοκαλί μπαλόνια. Ταυτόχρονα μοίραζαν ενημερωτικό υλικό για την Εταιρία και την Παγκόσμια ημέρα, ταυτόχρονα ενημέρωναν τους πολίτες .

Λίγο αργότερα, η κεντρική γέφυρα φωτίστηκε πορτοκαλί, προς τιμήν της ημέρας, δίνοντας έτσι μια ιδιαίτερη ομορφιά και συμβολισμό στην εκδήλωση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: γέφυρα, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή