Στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων- Κορασίδων Reviewed by Momizat on . Με πολύ μεγάλη συμμετοχή θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Ιουλίου στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων. Περισσότερες από 1.300 συμμετοχές αθλητών Με πολύ μεγάλη συμμετοχή θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Ιουλίου στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων. Περισσότερες από 1.300 συμμετοχές αθλητών Rating: 0

Στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων- Κορασίδων

Στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων- Κορασίδων

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Ιουλίου στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων. Περισσότερες από 1.300 συμμετοχές αθλητών που έχουν πανελλήνια ρεκόρ θα αγωνιστούν στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Για μια ακόμη φορά, ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την πιο σημαντική διοργάνωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Ο Δήμος Τρικκαίων σταθερά προσηλωμένος στην ανάγκη για ενίσχυση της άθλησης, για προώθηση του πρωταθλητισμού και για βελτίωση του μαζικού αθλητισμού, συνδράμει τον ΣΕΓΑΣ και συνεργάζεται με όσους εμπλέκονται στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Καλεί, δε, τους φιλάθλους τρικαλινούς και τρικαλινές να πλαισιώσουν και φέτος αυτή τη μεγάλη διοργάνωση – ορόσημο για το μέλλον του Στίβου στη χώρα μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή