"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Γυμναστικού Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρίτη η Δήμητρα Ντάσκα στα 4000μ Κ20 και Πρώτη η Ομάδα του Γ.Σ. Τρικάλων στη Βαθμολογία των Γυναικών Κ23

 

Πολύ καλή εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες του Γ.Σ.Τρικάλων  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που έγινε την περασμένη Κυριακή με ξεχωριστή οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο αθλητικό κέντρο ΄Σκαμνιές΄ της Πηγής Τρικάλων.

Τους αγώνες αυτούς παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλαθλοι από τα Τρίκαλα  αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι απόλαυσαν στην κυριολεξία τους αγώνες  στους οποίους πήραν μέρος 900 αθλητές από 150 σωματεία  όλης της Ελλάδας.

Πιο πολύ απ’ όλους  χάρηκαν τους αγώνες οι μετέχοντες αθλητές. Υπήρξε εντονότατος συναγωνισμός, συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία,  σε όλες σχεδόν τις αγωνισματικές κατηγορίες.

Οι περισσότεροι αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων κατέλαβαν μία από τις πρώτες 20 θέσεις σε κάθε κατηγορία και αυτό είναι επιτυχία, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Αναλυτικά η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του  Συλλόγου ήταν η εξής:

Στην κατηγορία Κ20 και στο δρόμο των 4000μ η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΑΣΚΑ  πήρε την 3η θέση με επίδοση 14΄00΄΄. Η διεθνής αθλήτρια του Γ.Σ.Τρικάλων έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στην κατηγορία της και ότι το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής.

Στο  αγώνισμα των 8000μ  της κατηγορίας   Γυναικών η ΜΑΡΙΑ- ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ μετά από πολύ ωραία εμφάνιση πήρε τη 10η θέση με 30΄48΄΄ εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της.

Στο δρόμο των 6000μ της Κ20 των ανδρών ο ΝΙΚΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ μετά από έντονο συναγωνισμό πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντας την 14η θέση με 19΄50΄΄.

Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΚΚΑ μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα πήρε τη 12η θέση στο δρόμο των 6000μ της Κ23 με 24΄08΄΄δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Κ23, η οποία ανακηρύχθηκε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας Κ23.

Στα 4000μ της Κ18 ο 18 χρονος ΘΩΜΑΣ ΓΙΟΥΒΡΗΣ μετά από ωραίο αγώνα πήρε τη 16η θέση με 12΄50΄΄ δείχνοντας ότι πολύ σύντομα θα εντυπωσιάσει στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής.

Στο ίδιο αγώνισμα ένας άλλος  18χρονος αθλητής ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ πήρε την 26η  θέση με 13΄16΄΄ πραγματοποιώντας και αυτός πολύ καλή εμφάνιση. Ο Κώστας και ο Θωμάς είναι δύο αθλητές οι οποίοι αναμένεται στο μέλλον να έχουν εντυπωσιακή εξέλιξη.

Στο αγώνισμα των 6000μ της Κ23 η ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΟΥΒΡΗ πήρε την 14η θέση με 25΄53΄΄ βοηθώντας τον Γ.Σ.Τρικάλων να πάρει την 1η θέση στη Βαθμολογία στην κατηγορία αυτή.

Στο ίδιο αγώνισμα η ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ αν και έτρεχε πρώτη φορά την απόσταση αυτή πήρε την 16η θέση με 27΄17΄΄  βοηθώντας και αυτή  με τους βαθμούς της να πάρει η ομάδα την 1η θέση. Στο Γ.Σ.Τρικάλων γι’ αυτή τη διάκριση των κοριτσιών απονεμήθηκε βαρύτιμο κύπελλο και χρυσά μετάλλια στις αθλήτριές του.

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ αν και αθλητής των 400μ πήρε μέρος στο δρόμο των 10000μ Ανδρών παίρνοντας την 43η θέση με 36΄49΄΄μια πολύ καλή θέση και ένα καλό χρόνο, αν σκεφτούμε ότι ο Διονύσης δεν ασχολείται με τους δρόμους αντοχής.

Τέλος, στο αγώνισμα των 2000μ κοριτσιών στην κατηγορία Κ16 πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση οι 14χρονες αθλήτριες του Συλλόγου, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΛΑΦΑ, ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ και η 15χρονη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΥΡΟΥ, οι οποίες μετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Με τη συμμετοχή τους αυτή οι αθλήτριές μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον το οποίο σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών προδιαγράφεται λαμπρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερεις πρώτες αθλήτριες θα μετάσχουν και του χρόνου στο ίδιο αγώνισμα και στην ίδια κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση των αθλητριών ήταν η εξής: η Δ.Ντάσκα ήταν 28η με χρόνο 7΄21΄΄, η Κ. Μπαλάφα ήταν 60η με χρόνο 7΄44΄΄(κόρη της πρώην πρωταθλήτριας του Συλλόγου και νυν προπονήτριας, Τασούλας Μυλωνά), η Μ.Σπύρου ήταν 78η με 7΄58΄΄, η Σ. Χασιώτη ήταν 83η με 8΄03΄΄ και η Κ. Μπύρου ΄΄(κόρη της πρώην πρωταθλήτριας του Συλλόγου και νυν προπονήτριας, Γωγώς Μυλωνά), ήταν 92η με 8΄08΄΄. Στην κατηγορία των 2000μ κοριτσιών Κ16 ο Γ.Σ.Τρικάλων ήταν 7ος.

Ο 14χρονος ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ πήρε μέρος στο δρόμο των  3000μ  της Κ16 και έκανε πολύ καλή εμφάνιση αν και έτρεξε για πρώτη φορά  την απόσταση αυτή.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Τρικάλων συγχαίρει τις αθλήτριες, τους αθλητές  και  τους προπονητές για την εξαιρετική εμφάνιση του Συλλόγου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης