Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση ο Δημ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και τ Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και τ Rating: 0

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση ο Δημ. Παπαστεργίου

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση ο Δημ. Παπαστεργίου

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και τα μέλη του Προεδρείου του ΔΣ της Ένωσης, όπου έγιναν δεκτοί από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ΑΕ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η ΚΕΔΕ και η Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του covid-19, η αποτελεσματικότητα των οποίων αναγνωρίστηκε από όλους.

Καθώς και για τις ενέργειες που προγραμματίζει η ΚΕΔΕ, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει το μοχλό της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της χώρας και της ανασυγκρότησης των πόλεών μας, με αφορμή την αξιοποίηση των πόρων του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», του νέου ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Το Προεδρείο της ΚΕΔΕ ευχήθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει μια καλή και δημιουργική θητεία, καθώς μετά την ορκωμοσία της, λόγω της καραντίνας,. δεν έγινε η καθιερωμένη τελετή και της ζήτησε, στο πλαίσιο που ορίζει ο θεσμικός της ρόλος, να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για καινοτομία και ανάπτυξη, για πράσινες και έξυπνες πόλεις, για τοπικές κοινωνίες που θα αναδεικνύουν σε υπέρτατη αξία την αλληλεγγύη .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή