Συμπαράστασή στον αγώνα των εργαζομένων του συνεταιριστικού εργοστασίου ΤΡΙΚΚΗ Reviewed by Momizat on . Τη Ν.Ε. ΠαΣοΚ Τρικάλων επισκέφθηκε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Εργοστασίου Γάλακτος , για να καταγγείλει την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης του Εργοστ Τη Ν.Ε. ΠαΣοΚ Τρικάλων επισκέφθηκε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Εργοστασίου Γάλακτος , για να καταγγείλει την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης του Εργοστ Rating: 0

Συμπαράστασή στον αγώνα των εργαζομένων του συνεταιριστικού εργοστασίου ΤΡΙΚΚΗ

Συμπαράστασή  στον αγώνα των εργαζομένων του συνεταιριστικού εργοστασίου ΤΡΙΚΚΗ

Τη Ν.Ε. ΠαΣοΚ Τρικάλων επισκέφθηκε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Εργοστασίου Γάλακτος , για να καταγγείλει την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης του Εργοστασίου Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ», η οποία στηριζόμενη στους αντεργατικούς νόμους που ψηφίστηκαν εν μέσω κρίσης επιτίθεται στα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων της με κατάργηση της συλλογικής τους σύμβασης και επιπλέον μειώσεις των αποδοχών τους, ιδίως όταν η επιχείρηση διατηρεί – παρά την κρίση – την κερδοφορία της.

Ως Ν.Ε. ΠαΣοΚ εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων του συνεταιριστικού εργοστασίου, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να παραμείνει κερδοφόρα η επιχείρηση ακόμα και στα δύσκολα αυτά χρόνια.

Η διοίκηση του εργοστασίου συμπεριφέρεται με αυταρχισμό, αναλγησία και ασυδοσία, σα να είναι ο απόλυτος ιδιοκτήτης. Το εργοστάσιο «ΤΡΙΚΚΗ» είναι περιουσία των τρικαλινών αγροτών και κτηνοτρόφων, των εργαζομένων και των τρικαλινών καταναλωτών οι οποίοι επί χρόνια το στηρίζουν και το διατηρούν στην πρώτη θέση. Κανένας πρόεδρος και καμία διοίκηση δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί το συνεταιριστικό εργοστάσιο για την ικανοποίηση προσωπικών – πολιτικών ιδιοτελών στόχων.

Οι απειλές και τα εκβιαστικά  διλλήματα προς τους εργαζόμενους σχετικά με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων με μειωμένες αποδοχές υπό το φόβο της απόλυσης δεν συνάδουν με τον συνεταιριστικό χαρακτήρα της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι αποτελούν το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησης και όταν η εργοδοσία ανοίγει μέτωπο μαζί τους τότε κάτι δεν πάει καλά

Καλούμε τη διοίκηση του εργοστασίου να συνεργαστεί με τους εργαζόμενους, ώστε να παραμείνει κερδοφόρα η επιχείρηση για να μπορεί να στηρίζει τους κτηνοτρόφους της περιοχής οι οποίοι καθημερινά πλήττονται όλο και περισσότερο και να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα.

ΝΕ ΠαΣοΚ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή