Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης με τη Σοφία Σακοράφα στην TRT [ video ] Reviewed by Momizat on . Η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα   καλεσμένη στην εκπομπή  ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ της  ΤRΤ με τον Κώστα Κωστούλα . Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για όλες τις εξελίξει Η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα   καλεσμένη στην εκπομπή  ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ της  ΤRΤ με τον Κώστα Κωστούλα . Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για όλες τις εξελίξει Rating: 0

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης με τη Σοφία Σακοράφα στην TRT [ video ]

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης με τη Σοφία Σακοράφα στην TRT [ video ]

Η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα   καλεσμένη στην εκπομπή  ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ της  ΤRΤ με τον Κώστα Κωστούλα . Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για όλες τις εξελίξεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Σχόλια (1)

  • Perfect ?

    Αγγίζει την τελειότητα, τόσο στον τομέα του αθλητισμού (ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει εξάλλου!) όσο και στο επίπεδο πολιτικής, ανθρωπιάς, καθαρότητας λόγου. Ότι πιστεύει το λέει και το…πράττει. 50′ συνέντευξη χωρίς να πέσει στην παγίδα του λαϊκισμού. Αρχές, αξίες. Δύο λέξεις που σπανίζουν στο πολιτικό διάλογο. Μπορώ να πω εξ ιδίων πόσο σέβεται αυτές τις δύο λέξεις η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα και πόσο καλά κάνει τη δουλειά της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μακάρι να είχαμε ως Ελλάδα και ως Ευρώπη περισσοτέρους τέτοιους πολιτικούς. Συγχαρητήρια και στο νεαρό δημοσιογράφο Kώστα Κωστούλα. Τα Τρίκαλα και οι Τρικαλινοί (όπου και αν κατοικούν, όπως ο γράφων…) μπορούν να αισθάνονται περήφανοι.
    ΥΓ 1. Το ερωτηματικό στο perfect του τίτλου είναι λόγω μικρής «‘ένστασης» στο…μακεδονικό.
    ΥΓ 2. Λίγο χιούμορ: ούτε ο Θεός δεν είναι τέλειος και αλάνθαστος. Άλλαξε την Παλαιά Διαθήκη…σε Καινή

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή