Συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Reviewed by Momizat on . Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο στα ορεινά της Καλαμπάκας και των Τρικάλων θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια μετά απ Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο στα ορεινά της Καλαμπάκας και των Τρικάλων θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια μετά απ Rating: 0

Συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια

Συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο στα ορεινά της Καλαμπάκας και των Τρικάλων θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, της σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Αναλυτικότερα, αντικείμενο του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση ζημιών – Κατασκευή τεχνικών στο οδικό δίκτυο ορεινής περιοχής Καλαμπάκας-Τρικκαίων Π.Ε. Τρικάλων», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ  είναι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης με την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών  στο οδικό δίκτυο της ορεινής περιοχής Καλαμπάκας – Τρικκαίων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Τρικάλων.
Προβλέπονται εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων σε τμήματα που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία κυρίως για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο.
Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή