Τα λεωφορεία χωρίς οδηγό πηγαίνουν στον… Ειρηνικό Ωκεανό Reviewed by Momizat on . Μπορεί στα Τρίκαλα πολλοί να τα απαξιώνουν και να τα αποκαλούν... γκαβά, αλλά στο εξωτερικό τα λεωφορεία χωρίς οδηγό συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον. H ια Μπορεί στα Τρίκαλα πολλοί να τα απαξιώνουν και να τα αποκαλούν... γκαβά, αλλά στο εξωτερικό τα λεωφορεία χωρίς οδηγό συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον. H ια Rating: 0

Τα λεωφορεία χωρίς οδηγό πηγαίνουν στον… Ειρηνικό Ωκεανό

Τα λεωφορεία χωρίς οδηγό πηγαίνουν στον… Ειρηνικό Ωκεανό

Μπορεί στα Τρίκαλα πολλοί να τα απαξιώνουν και να τα αποκαλούν… γκαβά, αλλά στο εξωτερικό τα λεωφορεία χωρίς οδηγό συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον.

H ιαπωνική Denso, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές συστημάτων ρομποτικής και τεχνολογίας για αυτοκίνητα παγκοσμίως, έχει ζητήσει από την ελληνική ομάδα του CityMobil2 στα Τρίκαλα τεχνογνωσία για ένα αντίστοιχο πρότζεκτ που ετοιμάζουν σε ένα νησάκι του Ειρηνικού!

Το φουτουριστικό χωρίς οδηγό ηλεκτροκίνητο όχημα που από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου διασχίζει τον αστικό ιστό της πόλης έγινε πρωτοσέλιδο στην Κίνα, στον Καναδά, στο Κατάρ, στη Βρετανία, ακόμη και στο Πακιστάν, απασχολώντας κορυφαίες εκπομπές διεθνών τηλεοπτικών μέσων.

Στη χώρα μας, όμως, το τελευταίο διάστημα τη δημοσιότητα μονοπωλούν οι αντιδράσεις που συναντά το ερευνητικό πρόγραμμα του αυτοματοποιημένου mini bus από αντιμνημονιακά κινήματα και πολίτες των Τρικάλων, καθώς ρίχνουν μια καινοτομία παγκόσμιας εμβέλειας στην πυρά, θεωρώντας ότι υπονομεύει θέσεις εργασίας και προετοιμάζει τα οχήματα του μέλλοντος που θα εξαφανίσουν τους οδηγούς.

newmoney.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή