Τα ξωτικά εξορμούν στα Τρίκαλα!!! Reviewed by Momizat on . Επειδή τα ξωτικά και οι νεράιδες και οι μάγοι και ο Αη Βασίλης, δεν μπορούν να μένουν κλεισμένοι στον «Μύλο των Ξωτικών», αποφάσισαν να βγουν στην πόλη. Να κάνο Επειδή τα ξωτικά και οι νεράιδες και οι μάγοι και ο Αη Βασίλης, δεν μπορούν να μένουν κλεισμένοι στον «Μύλο των Ξωτικών», αποφάσισαν να βγουν στην πόλη. Να κάνο Rating: 0

Τα ξωτικά εξορμούν στα Τρίκαλα!!!

Τα ξωτικά εξορμούν στα Τρίκαλα!!!

Επειδή τα ξωτικά και οι νεράιδες και οι μάγοι και ο Αη Βασίλης, δεν μπορούν να μένουν κλεισμένοι στον «Μύλο των Ξωτικών», αποφάσισαν να βγουν στην πόλη. Να κάνουν δράσεις, να μετάσχουν σε εκδηλώσεις, να δώσουν χαρά και να φέρουν γέλιο στους μικρούς τους φίλους.
Έτσι, σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί προβολή με παιδική ταινία! Η προβολή θα γίνει στον πεζόδρομο, στη διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Πλούτωνος, σε χώρο ασφαλή για τα παιδιά.
Οι δράσεις αυτές θα γίνονται ανά τακτά διαστήματα και θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα του «Μύλου των Ξωτικών» (www.milosxotikon.gr). Είναι, ουσιαστικά, μια πρωτοβουλία για την εξάπλωση της διοργάνωσης στην πόλη, για την ενίσχυση του γιορτινού κλίματος στην τοπική αγορά. Είναι, επίσμς συνέχεια της έκθεσης φωτογραφίας που πραγματοποιείται στην περιοχή του παλιού εμπορικού κέντρου και της ανάλογης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.
Οι συγκεκριμένες δράσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή