Το Μέτωπο Λαού συγκεντρώνει υπογραφές κατά του λεωφορείου χωρίς οδηγό Reviewed by Momizat on . Στη συλλογή υπογραφών προκειμένου να αποσυρθεί από το κέντρο της πόλης το λεωφορείο χωρίς οδηγό προχωρά το Μέτωπο Λαού Τρικάλων. Επισημαίνοντας στο σχετικό κείμ Στη συλλογή υπογραφών προκειμένου να αποσυρθεί από το κέντρο της πόλης το λεωφορείο χωρίς οδηγό προχωρά το Μέτωπο Λαού Τρικάλων. Επισημαίνοντας στο σχετικό κείμ Rating: 0

Το Μέτωπο Λαού συγκεντρώνει υπογραφές κατά του λεωφορείου χωρίς οδηγό

Το Μέτωπο Λαού συγκεντρώνει υπογραφές κατά του λεωφορείου χωρίς οδηγό

Στη συλλογή υπογραφών προκειμένου να αποσυρθεί από το κέντρο της πόλης το λεωφορείο χωρίς οδηγό προχωρά το Μέτωπο Λαού Τρικάλων.
Επισημαίνοντας στο σχετικό κείμενο – κάλεσμα ότι πρόκειται για ένα απαράδεκτο πείραμα, το οποίο με τα προηγηθέντα κυκλοφοριακά έργα προκάλεσε δυσεπίλυτα λειτουργικά προβλήματα στην πόλη, τα μέλη του Μετώπου Λαού εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα αποπροσανατολιστικό επικοινωνιακό τρικ της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, με το οποίο επιχειρείται να κρυφτούν τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, της φτώχειας, της ανεργίας, των λουκέτων, των χαρατσιών, κ.λπ. Να σημειωθεί τέλος ότι η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει αρκετοί Τρικαλινοί αλλά και κάποιοι επισκέπτες στην πόλη.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή