Το Ποτάμι στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Στελέχη του κόμματος συνάντησαν στη Λάρισα τον υποψήφιο περιφερειάρχη και του εξέφρασαν τη στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητά του. «Εκφράσαμε στον περιφερει Στελέχη του κόμματος συνάντησαν στη Λάρισα τον υποψήφιο περιφερειάρχη και του εξέφρασαν τη στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητά του. «Εκφράσαμε στον περιφερει Rating: 0

Το Ποτάμι στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το Ποτάμι στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στελέχη του κόμματος συνάντησαν στη Λάρισα τον υποψήφιο περιφερειάρχη και του εξέφρασαν τη στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητά του.

«Εκφράσαμε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό την απόφαση του κόμματός μας να στηρίξει την υποψηφιότητά του και το συνδυασμό του «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» για την επανεκλογή του στον περιφερειακό θώκο στις ερχόμενες εκλογές και τη συνέχιση της επιτυχημένης πολιτικής που έχει ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια. Συμπορευόμαστε μαζί του στο πλαίσιο μιας προοδευτικής μεταρρυθμιστικής ατζέντας προς όφελος της Θεσσαλίας και των πολιτών της», δήλωσε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του Ποταμιού στη Λάρισα, Κώστας Ιακωβάκης.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σε δήλωσή του υποστήριξε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη του Ποταμιού που συμπορεύονται με την παράταξη μας «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών». ‘Άλλωστε η παράταξή μας έχει ιδρυθεί πάνω σε αρχές και αξίες ανθρώπινες και ανεξάρτητες που αντιπροσωπεύουν τη κοινωνία και απευθύνεται σε ευρύτερες δυνάμεις του μεταρρυθμιστικού και προοδευτικού χώρου. Με έργα και πράξεις και όχι λόγια ακολουθούμε μια ανθρώπινη πολιτική και ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζουν, αλλά κυρίως τον κάθε Θεσσαλό και την κάθε Θεσσαλή που είναι καθημερινά δίπλα μας και παλεύουν για μια καλύτερη Θεσσαλία».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο γραμματέας της Τ.Ο. Λάρισας του Ποταμιού, Κώστας Ιακωβάκης, το μέλος της Κ.Ε., Δημήτρης Σακατζής, το στέλεχος του Ποταμιού Λάρισας, Κων/νος Πλίτσης, και ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Απόστολος Μπέμπης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή