Τρίκαλα – Εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ με σύνθημα «Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» Reviewed by Momizat on . Σειρά μεγάλων πολιτικών - πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει η Νομαρχιακή  Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Οκτωβρια Σειρά μεγάλων πολιτικών - πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει η Νομαρχιακή  Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Οκτωβρια Rating: 0

Τρίκαλα – Εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ με σύνθημα «Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος»

Τρίκαλα – Εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ με σύνθημα «Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος»
Σειρά μεγάλων πολιτικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει η Νομαρχιακή  Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, 1917 – 2017.
Στα Τρίκαλα η εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Ο καπιταλισμός είναι το χθες, ο σοσιαλισμός είναι το αύριο» πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη και κεντρικός ομιλητής ήταν ο ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ποιητικό και μουσικό αφιέρωμα στη φιλία των λαών και στον μεγάλο Τούρκο κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή