Τρίκαλα – Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα Reviewed by Momizat on .   Πώς θα σας φαινόταν, εάν από ολόκληρη την παρέα, ένας μόνο δεν έπινε το Σάββατο το βράδυ και οδηγούσε – μετέφερε τους υπόλοιπους με ασφάλεια στο σπίτι; Π   Πώς θα σας φαινόταν, εάν από ολόκληρη την παρέα, ένας μόνο δεν έπινε το Σάββατο το βράδυ και οδηγούσε – μετέφερε τους υπόλοιπους με ασφάλεια στο σπίτι; Π Rating: 0

Τρίκαλα – Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Τρίκαλα – Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

 

Πώς θα σας φαινόταν, εάν από ολόκληρη την παρέα, ένας μόνο δεν έπινε το Σάββατο το βράδυ και οδηγούσε – μετέφερε τους υπόλοιπους με ασφάλεια στο σπίτι;

Πώς θα φαινόταν, εάν αυτό γινόταν συνήθεια και τρόπος ζωής για όλους τους τρικαλινούς, ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα; Αυτός είναι ο σκοπός της Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα που για πρώτη φορά φέτος υλοποιήθηκε στα Τρίκαλα.

Εμφάνιση DSC02104.jpg

Ο Δήμος Τρικκαίων, διά της αντιδημαρχίας Ποιότητας Ζωής και τον κ. Γιάννη Κωτούλα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, τη ΜΚΟ «Πράσινη Κιβωτός» και την αμέριστη συμπαράσταση της Τροχαίας Τρικάλων, πραγματοποίησαν το πιο απλό – αλλά τόσο σημαντικό – πείραμα: έξω από καφετέριες των Τρικάλων, στον πεζόδρομο τη Ασκληπιού, το βράδυ του Σαββάτου ανέλαβαν δράση.  Ενας οδηγός από την παρέα δηλώθηκε και «σημαδεύτηκε» ως οδηγός της παρέας.

Εμφάνιση DSC02143.jpg

 

Στη συνέχεια, μετά τη διασκέδαση, του έγινε ένα «φιλικό αλκοτέστ», για να διαπιστωθεί, εάν ήταν σε θέση να μεταφέρει και τους υπολοίπους.
Με χαρά υποδέχτηκαν την πρωτοβουλία οι τρικαλινοί θαμώνες των καφετεριών και μπαρ της Ασκληπιού, μετέχοντας σε ένα πανευρωπαϊκό πείραμα, που έχει ως στόχο, να μειωθούν τα ατυχήματα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα από τη δράση ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, καθώς τα όρια για το αλκοόλ στο αίμα, δεν ξεπεράστηκαν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή