Τρικαλινές μαθήτριες στο Στρασβούργο για το Εuroscola Reviewed by Momizat on . Στην ημερίδα του προγράμματος EUROSCOLA 2015-2016 που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο, στις 18 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν 24 μαθητές από σχολεία της Θεσσαλίας. Η Στην ημερίδα του προγράμματος EUROSCOLA 2015-2016 που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο, στις 18 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν 24 μαθητές από σχολεία της Θεσσαλίας. Η Rating: 0

Τρικαλινές μαθήτριες στο Στρασβούργο για το Εuroscola

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην ημερίδα του προγράμματος EUROSCOLA 2015-2016 που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο, στις 18 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν 24 μαθητές από σχολεία της Θεσσαλίας. Η επιλογή των μαθητών έγινε μετά από γραπτό διαγωνισμό και θα εκπροσωπήσουν την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Από τις σχολικές μονάδες των Τρικάλων οι 6 μαθήτριες που επιλέχτηκαν είναι οι: Μαρία Λεπεντσιώτη (8ο ΓΕΛ Τρικάλων), Φανή Λύχου (ΓΕΛ Καλαμπάκας), Δήμητρα Βοζίκη(Εκπαιδευτήρια «Αθηνά»), Λαμπρινή Κανάτα (ΓΕΛ Πύλης), Μαρία-Ραφαηλία Χατζηπαρασίδη (Εκπαιδευτήρια «Αθηνά»), Χρυσή – Ευαγγελία Ακρίβου (Εκπαιδευτήρια «Αθηνά»).

Συνοδοί των μαθητών είναι οι εκπαιδευτικοί Ευαγγελία Γκάγκα από το 8ο ΓΕΛ Τρικάλων και Αθηνά Καραλοπούλου από το 15ο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή