Φυσάει Κόντρα : Περιβαντολλογικό έγκλημα στον Πηνειό Reviewed by Momizat on . Εξόρμηση καταγραφής θα μπορούσε να ονομαστεί η σημερινή παρέμβαση στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ . Σήμερα το πρωί στον Πηνειο και σε σημείο μετα Εξόρμηση καταγραφής θα μπορούσε να ονομαστεί η σημερινή παρέμβαση στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ . Σήμερα το πρωί στον Πηνειο και σε σημείο μετα Rating: 0

Φυσάει Κόντρα : Περιβαντολλογικό έγκλημα στον Πηνειό

agogos
Εξόρμηση καταγραφής θα μπορούσε να ονομαστεί η σημερινή παρέμβαση στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ . Σήμερα το πρωί στον Πηνειο και σε σημείο μεταξύ Μεγάρχης – Διαλεκτού φωτογράφισαν αγωγό παρακείμενης μονάδας η οποία ρυπαίνει το ποτάμι . Δελτίο τύπου προσεχώς . Η φωτό είναι αρχείου ενώ από το φ/β αλιεύσαμε το παρακάτω σχόλιο του Δημ. Παπαθανασίου :

Ακόμα και εποχούμενη ομάδα ΟΠΚΕ επιστρατεύθηκε από επιχειρηματία -ρυπαντή για να μπλοκάρει την “καταδρομική” ομάδα του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ που αποτελούνταν από δύο δημοτικούς συμβούλους και ένα δημοσιογράφο ώστε να μην καταφέρει να αναδείξει με φωτογραφικά ντοκουμέντα χρόνιο περιβαντολλογικό έγκλημα στον Πηνειό, δίπλα από εκεί που τα “παιδιά της χαράς” καθάριζαν πριν λίγες ημέρες.Φυσικά δεν πέτυχε το σκοπό του .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή