ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : Bαδίζουμε στα βήματα του Παύλου Φύσσα Reviewed by Momizat on .       Συμπληρώνονται ήδη δύο χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Το σύνθημα παραμένει το       Συμπληρώνονται ήδη δύο χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Το σύνθημα παραμένει το Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : Bαδίζουμε στα βήματα του Παύλου Φύσσα

 

 FYSAS

 

Συμπληρώνονται ήδη δύο χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.

Το σύνθημα παραμένει το ίδιο : «Ποτέ ξανά Φασισμός».

Συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις, ανένταχτοι αγωνιστές και αντιφασιστικές κινήσεις, οικοδομούμε ένα ευρύ και δυναμικό Αντιφασιστικό Κίνημα διοργανώνοντας και στην πόλη μας συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 7 το απόγευμα, ώστε να διατρανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη νεοναζιστική απειλή.

Καλούμε κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα πολίτη των Τρικάλων να βρεθεί σε αυτή τη συγκέντρωση για αγωνιστεί μαζί μας και να απομονώσουμε το φασισμό και τους  φασίστες , γιατί την απάντηση στους νεοναζί πρέπει και μπορεί να την  δώσει ένα ισχυρό αντιφασιστικό κίνημα που θα δημιουργήσει η εμπλοκή του λαϊκού παράγοντα μέσα από τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις του , στον πολιτισμό, στην παιδεία , στο δρόμο του αγώνα.

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή