"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Έχουν όνομα και τους ξέρουμε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Βιώνουμε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο σε τούτα τα χρόνια ,τα χρόνια της κρίσης τα λεγόμενα, τα οικτρά αποτελέσματα της λεηλασίας και του βιασμού απ΄ άκρου εις άκρον και σ΄ όλους τους τομείς αυτού του τόπου, απ΄ όσους κράτησαν την τύχη του στα χέρια τους εδώ και μισό αιώνα.

Ανελέητη λεηλασία και βιασμός με αποτέλεσμα καμένη γη παντού, κατεστραμμένη οικονομία , ανύπαρκτες κοινωνικές δομές, αφιλόξενες πόλεις εκτρώματα και άνθρωποι ¨καμένοι¨ που μόνο με ¨μίζα¨ ελπίζουν να βρουν εργασία, υγεία ,παιδεία και δικαιοσύνη να βρουν ζωή.


Οι υπεύθυνοι για τις στάχτες και τα αποκαΐδια έχουν όνομα και τους ξέρουμε. Δεν δρουν τώρα έδρασαν τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Όμως όχι μόνο εμφανίζονται αμετανόητοι και χωρίς ίχνος συστολής αλλά προσπαθούν συστηματικά να πετύχουν ένα είδος λοβοτομής σε καθέναν από εμάς προσπαθώντας να μας πείσουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα.

Αυτό το τελευταίο πολλαπλασιάζει την αλητεία τους και την μαφιόζικη συμπεριφορά τους.


Είμαστε όμως εδώ, έχουμε σώας τας φρένας , ξέρουμε τι έπραξαν για εμάς και το χέρι που πάλι μας απλώνουν για να μας σώσουν θα τους το δαγκώσουμε!!

Δημήτρης Τσιότρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης