"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Αλέξης Τσίπρας από τον Βόλο: Βγάλαμε τη θηλιά από το λαιμό της χώρας»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αισιόδοξος για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την ομιλία του στην παραλία του Βόλου, η οποία χαρακτηρίστηκε από ικανοποιητική συμμετοχή. Ο Πρωθυπουργός τόνισε οτι οι πολίτες ξέρουν πως να ψηφίσουν για τη ζωή τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, πλήθος

Ο κ. Τσίπρας λέγοντας οτι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης στη Μαγνησία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δίνουμε μια μάχη για το αύριο, για την Ελλάδα, που της αξίζει να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Δε μας αξίζει να περάσουμε ξανά την ίδια δοκιμασία που ζήσαμε πριν το 2014. Τότε που ο καθένας πάλευε να επιβιώσει.

Την επόμενη Κυριακή δε βάζουμε το κόμμα της προτίμησής μας πάνω απ’ όλα. Απευθύνω κάλεσμα σε όλους. Βάζουμε πάνω απ’ όλα τη δική μας τη ζωή. Πρώτα ο άνθρωπος, πρώτα η Ελλάδα. Αν σκεφτούμε έτσι, η ανατροπή είναι βέβαιη. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από την κατάσταση που ήταν. Βγάλαμε τη θηλιά από το λαιμό της χώρας. Σας καλώ να θυμηθείτε όλοι μαζί και να αναλογιστούν όσοι μας ακούνε, η ιστορία της χώρας δεν ξεκίνησε το Γενάρη του 2015. Πως βρέθηκε αυτή η χώρα στο χείλος του γκρεμού; Μία χώρα βυθισμένη στα ελλείμματα και στα χρέη. »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης