"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Αρχίζει ξανά η εμφύλια διαμάχη για τη ΝΟ.Δ.Ε.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν τη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ρωτούσες τους ψηφοφόρους του στα Τρίκαλα, που είναι τα γραφεία της νομαρχιακής κομματικής οργάνωσης και ποιος είναι ο επικεφαλής της, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι περισσότεροι είναι σίγουρο ότι τα αγνοούσαν.

Πρωτόγνωρες δηλαδή καταστάσεις για τη μεταπολιτευτική περίοδο, όπου η πελατειακή συναλλαγή μεταξύ του δικομματικού πολιτικού συστήματος(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και των ψηφοφόρων, γνώρισε ομολογουμένως ένδοξες στιγμές.

Όμως παρ`ότι το αντίπαλο δέος της ΝΔ, επέβαλε νέα ήθη και απέδειξε περίτρανα, ότι μπορείς να κυβερνήσεις επιτυχώς χωρίς τα βαρίδια των κομματικών και συνδικαλιστικών μηχανισμών, η τοπική ΝΔ, προσηλωμένη στο νοσηρό παρελθόν, προετοιμάζεται για μια ακόμη φορά για τη μητέρα όλων των μαχών, αυτή δηλαδή της ΝΟΔΕ.


Τρόπαιο για τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά γραφεία είναι βέβαια, η εκλογή ημέτερων στη προεδρία και τη διοικούσα επιτροπή της νομαρχιακής οργάνωσης, με μόνο ουσιαστικό όφελος τη ψευδεπίγραφη καταμέτρηση δυνάμεων και επιρροής στους οπαδούς της παράταξης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν, ότι εκτός του νυν προέδρου κ. Τρέλλη που επιθυμεί ανανέωση της θητείας του, βολιδοσκοπούνται διαθέσεις και επιχειρείται η δημιουργία ακόμη μιας υποψηφιότητας, που θα τυγχάνει της εύνοιας συγκεκριμένου βουλευτικού περιβάλλοντος και γαλάζιων Δημάρχων.  

Βέβαια ο απολογισμός πεπραγμένων της σημερινής ηγεσίας της ΝΟΔΕ, ιδιαίτερα μετά τη φετινή δύσκολη χρονιά, που υπήρξαν τρεις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις (αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές, εθνικές) κρίνεται θετικός, αφού κατάφερε με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, να διατηρήσει την κομματική πειθαρχία και τις ευαίσθητες ισορροπίες στο κόμμα. 


Με αυτά κι άλλα πολλά, ελπίζουμε ολόψυχα να πάνε όλα δεξιά και να μην χρειαστεί πάλι η καταλυτική παρέμβαση του Αδώνιος, προκειμένου να επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία στο πρώτο όροφο της οδού Ασκληπιού 20.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης